UŽIVAJU U LJUBAVI!

Zaljubljeni Baby Lasagna posvetio emotivnu objavu zaručnici: ''Radimo to otkad smo se upoznali i još...'''

Baby Lasagna sa zaručnicom Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Baby Lasagna na društvenim mrežama posvetio je emotivnu objavu svojoj zaručnici koja je zadužena i za njegov novi spot.

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, u petak je objavio novu pjesmu ''Biggie Boom Boom''. Za spot je zaslužna njegova bolja polovica Elizabeta Ružić koja je radila i prethodne spotove.

Naime, Lasagna je svojoj zaručnici na društvenim mrežama posvetio emotivnu objavu.

"Ja sam najsretniji gad ikada. Dijeljenje kreativnog procesa s ovom šašavom damom jedna je od najboljih stvari u ovom projektu. Radimo to otkad smo se upoznali i još uvijek smo u tome", napisao je istarski glazbenik uz nekoliko fotografija s Elizabetom.

Nedavno je Marko i za naš In Magazin progovorio o planovima za vjenčanje, a što je točno rekao pročitajte OVDJE.

Inače, nova pjesma Baby Lasagne u manje od jednog dana skupila je 280 tisuća pregleda i popela se na drugo mjesto hrvatskog YouTube trendinga.

Obožavatelji su oduševljeni pjesmom, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Prvi javni izlazak Blanke Vlašić poslije skandala u kojem se našao njezin muž, pokazala je i frišku promjenu frizure!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lopez se prvi put oglasila nakon vijesti o razvodu, fanovi kažu da nikada nije izgledala bolje, evo što radi i s kim se zabavlja!

Povezana vijest Celebrity Lasagna novom pjesmom pomeo opaku konkurenciju na YouTubeu, pohvale pljušte na sve strane: ''Možda nisi pobijedio na Eurosongu, ali...''

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna objavio je novu pjesmu, a korisnici na društvenim mrežama ne prestaju brujati o njoj: ''Najgora stvar je...''

Povezana vijest Celebrity Lasagna u dirljivoj objavi otvorio dušu fanovima: "Moglo bi biti mračno, ali nadam se da ću pomoći svima koji se bore s tjeskobom''

Povezana vijest inMagazin Lasagna otkrio detalje priprema za vjenčanje, evo i je li spremno odijelo: ''Nisam smio kupiti normalno nego...''

Povezana vijest Celebrity Lasagna priredio spektakl u Varaždinu pred više od 25 tisuća ljudi, pjevao nove pjesme, a nosio je i zanimljiv outfit!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS