svi su ih primijetili!

Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

Vanja Modrić - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Vanja Modrić nije propustila ni napetu utakmicu Hrvatske i Albanija na Europskom prvenstvu 2024. godine, a na tribinama je ispod nje viđena i supruga našeg vratara.

Vatrene su na napetu utakmicu s Albanijom došle podržati i njihove supruge, a fotografi su na tribinama uhvatili ženu našeg kapetana Luke Modrića, Vanju Modrić.

U bijelom dresu i s repom, Vanja je utakmicu pratila s njihovom djecom, Emom, Sofijom i Ivanom, a osim nje pozornost je privukla i još jedna naša WAGsica.

Dva reda ispod Vanje, sjedila je i supruga našeg vrata Dominika Livakovića, Helena Livaković.

Povezana vijest Celebrity Jole objavio fotografiju s Modrićem, ali prava zvijezda je sin omiljenog pjevača!

Povezana vijest Celebrity Samozatajna sestra Luke Modrića uskoro se udaje, a na utakmici Hrvatske pokazala je i zaručnika!

Povezana vijest Celebrity Obitelj Luke Modrića u Berlinu se okupila u velikom broju, pala je i zajednička fotografija za uspomenu!

Povezana vijest Celebrity Helena Livaković sa sinčićem u naručju bodrila supruga Dominika pa podijelila predivnu obiteljsku fotografiju!

Povezana vijest Celebrity Supruga Dominika Livakovića objavila preslatku fotografiju njihova sina, evo što je obilježila ovim slatkim prizorima!

Povezana vijest Celebrity Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!  

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Plenković snimljen na tribinama u Hamburgu, pogledajte tko je još od naših političara podrška Vatrenima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS