''Ono što me najviše brine…''

Uz nikad viđenu fotografiju Liama Paynea s njihovim sinom, Cheryl Cole uputila je važan apel: ''Molim vas, ostavite mu malo dostojanstva!''

Liam Payne i sin Bear Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Cheryl Cole oprostila se od Liama Payne emotivnom objavom na društvenim mrežama. Bili su u vezi dvije godine, a zajedno imaju sina Beara.

Vijest da je Liam Payne preminuo u Argentini šokirala je cijeli svijet. Brojni kolege opraštaju se od njega, a sada se oglasila i njegova bivša djevojka, glazbenica Cheryl Cole, s kojom je prije sedam godina dobio sina Beara.

''Dok pokušavam prebroditi ovaj potresni događaj i nositi se s vlastitom tugom u ovo neopisivo bolno vrijeme, željela bih sve ljubazno posjetiti da smo izgubili ljudsko biće. Liam nije bio samo pop-zvijezda i slavna osoba, on je bio sin, brat, ujak, drag prijatelj i otac našem sedmogodišnjem djetetu. Sinu koji se sada mora suočiti sa stvarnošću da više nikada neće vidjeti svog oca'', započela je.

''Ono što me najviše brine je što će Bear jednog dana imati pristup gnjusnim izvješćima koje smo vidjeli u posljednja dva dana. Srce mi se slama još više što ga ne mogu zaštiti od toga u budućnosti. Preklinjem vas da razmislite čemu služe neka od tih izvješća, osim da nanesu štetu svima onima koji sada skupljaju svoju komadiće. Prije nego što nešto komentirate ili snimite video, zapitajte sami sebe želite li vi da ih čita vaše dijete ili obitelj. Molim vas, ostavite Liamu ono malo dostojanstva koje mu je preostalo nakon smrti da napokon počiva u miru. Hvala vam'', dodala je.

Naime, Cheryl i Liam upoznali su se kada je 14-godišnji Liam došao na audiciju za X Factor 2008. godine. Ipak, romansa je počela nešto kasnije, kad se par ponovno susreo na X Factoru. Ona je od njega bila 10 godina starija.

Cheryl i Liam objavili su svoju romansu u veljači 2016., a sina Beara dobili su u ožujku 2017. Svatko je ipak svojim putem otišao u srpnju 2018., nakon dvije i pol godine romanse, ali ostali su prijatelji.

Liam je često znao govoriti kako se nije snašao u očinskoj ulozi jer je bio jako mlad.

''I da budem iskren, to nam je uništilo vezu, ali iz opravdanih razloga. Bio sam toliko uzbuđen što će se roditi da sam se zapravo brinuo hoću li ga voljeti dovoljno'', rekao je svojedobno u jednom podcastu.

Mnogima je nakon tragične smrti u mislima upravo pjevačev sin, a više o tome pročitajte OVDJE.

Nakon Liamove smrti prvi put se oglasila njegova djevojka Kate, a kako se oprostila od Liama pročitajte OVDJE.

Društvenim mrežama šire se i šokantni snimci koji su nastali nekoliko sati prije tragedije, a više o tome pročitajte OVDJE.

Liam se istog dana u hotelu posvađao s misterioznom ženom, a više pročitajte OVDJE.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Nekad i sad Sjećate li se Marichuy? Povezivali su je sa zavodnikom iz hit-telenovele, a zbog muža i prijateljice se našla usred skandala!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Zavirite u stan kandidatkinje za predsjednicu Hrvatske, koji dijeli sa suprugom Milom Kekinom i dvoje djece!

Ella Dvornik novim estetskim zahvatima uklonila je svoje male nesavršenosti: ''Treba pričekati da to splasne!''

Hoće li Plavi orkestar nastupiti iduće godine u Areni Zagreb? ''Uvjet da se bend okupi je...''

Povezana vijest inMagazin Našu talentiranu glumicu i dizajnericu mnogi zbog uloge u novoj seriji zovu Petra, ali sličnosti s njom baš i nema: ''Najzabavniji lik koji sam dosad igrala!''

Povezana vijest inMagazin Naš poznati chef otkriva kako se snašao u ulozi oca: ''Nije da se hvalim, ali ništa mi nije problem...''
 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS