lijepa i talentirana

Unuka naše glazbene legende dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla, djed bi danas bio jako ponosan na nju!

Lu Dedić Bruno Konjevic/Cropix 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Lu Dedić pjevala je na Jazz festivalu Music Breeze u Visu, a na klaviru ju je pratio otac Matija Dedić.

Lu Dedić, kći našeg pijanista svjetskog glasa Matije Dedića i njegove supruge Marine Scotti, ali i unuka Gabi Novak i velikog Arsena Dedića, nastavila je obiteljsku glazbenu tradiciju.

Do sada je već objavila nekoliko singlova, a predstavila se i na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Plavi leptir".

Ovih dana nastupila je i na Jazz festivalu Music Breeze u gradu Visu, a na pozornici joj se pridružio i otac Matija, koji ju je pratio na klaviru dok je pjevala i pritom je gledao s ponosom.

Ponosan bi zasigurno bio i njezin pokojni djed Arsen, za kojeg je bila posebno vezana.

''Uvijek mi je urezana ta ljubav koju je imao prema meni. Nikad nije dopuštao da ja nisam u pravu. Čak kad sam bila i totalno ne u pravu, uvijek me branio i kad bi roditelji bili nešto uzrujani sa mnom, on bi uvijek rekao: uopće nije tko, pustite vi nju..." prisjetila se jednom prilikom u IN magazinu, a tada je podijelila i vrijedan savjet koji je dobila od bake Gabi.

''Da moram biti svoja, da ću jedno tako biti sretna tj. zadovoljna s onim što radim. To je nekako savjet koji sam jedino usvojila, zato što sam jako tvrdoglava i savjete saslušam, ali ne poslušam..." ispričala je Lu.

Fotografije s njezina nastupa u Visu, ali i neke iz djetinjstva na kojima pozira s djedom i bakom, pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Celebrity Unuka Arsena Dedića nastavila je obiteljsku tradiciju, tata nije skrivao ponos zbog nastupa kojim je otvorila drugu večer Dore!

Povezana vijest inMagazin Unuka Arsena Dedića hrabro je progovorila o životnim izazovima: ''U svojoj torbi uvijek imam inzulin"

Povezana vijest Nekad i sad Unuka legendarnog Arsena Dedića odrasla je u pravu ljepoticu, a ovih se dana sprema za njoj poseban događaj!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lepa Brena šokirala najnovijim potezom: Je li moguće da se odrekla svog zaštitnog znaka?

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Nikome nije jasno što si je ovaj glumac napravio od lica, plastičnim operacijama potpuno se izobličio

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS