brzo su se poklopili

Iznenada se udala kći našeg glumačkog para: U brak su uplovili nakon manje od godinu dana veze, a evo i tko je mladoženja!

Buga Marija Šimić - 1 Buga Marija Šimić/Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Buga Marija Šimić izrekla je sudbonosno "da" sa zagrebačkim violončelistom Matejem Miloševom, a vjenčali su se u Gornjem gradu.

Naša mlada glumica i operna pjevačica Buga Marija Šimić vjenčala se za violončelistu Mateja Miloševa, a u brak su uplovili nakon manje od godinu dana veze.

30-godišnja Buga Marija inače je kći našeg glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, a sa svojim novopečenim suprugom surađivala je na predstavama u kazalištu "Mala scena".

Buga je u središte pozornosti dospjela je nakon niza sjajno odigranih uloga, a osvojila je i brojne nagrade među kojima je i ona za najbolju glumicu na Međunardnom festivalu kazališta u Kosovu. A poznata je i po tome što na društvenim mrežama često progovora o temi ADHD-a koji joj je dijagnosticiran, nakon čega joj je puno stvari o njoj samoj postalo jasnije.

S druge strane, Matej Milošev zagrebački je violončelist, skladatelj i tekstopisac, a igra i piše predstave za djecu u kazalištu "Mala scena", a ona je na Instagramu podijelila i njihove fotografije s vjenčanja.

"Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga vrijeme teče drugačije

zbog koga istovremeno stoji i leti kao da 50 godina prođe u danu, a sekunda traje godinama i ne želiš da bude brža

Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga se usudiš skočiti

zbog koga i ono što je bilo nezamislivo strašno nemoguće postaje bliže možda i dalje strašno ali moguće

Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga poželiš

stati disati odmoriti biti

i osjećaš se sigurno dok to činiš sretno čak

Ako imaš sreće pojavi ti se u životu netko uz koga zbog koga olujno more u tebi postaje tišina najljepšeg ljetnog svitanja

zbog koga shvatiš da su dom ruke, a ne zidovi da su dom oči, a ne prozori da su dom razgovori i tišine držanje i puštanje i uvijek - vraćanje

jer ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko kome se uvijek jedva čekaš vratiti

Hvala ti, što imam sreće", napisala je Buga Marija u opisu.

Povezana vijest Zanimljivosti Lijepa kći našeg glumačkog para u suzama se javila pratiteljima na Instagramu: "Bojim se. Toliko se bojim. I toliko sam zahvalna...''

Povezana vijest Celebrity Lijepa kći domaćeg glumačkog para pohvalila se velikim uspjehom, emocije koje su je obuzele nije mogla sakriti: "Plakala sam i molila..."

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Ona je najbogatija žena na svijetu, a za nju vjerojatno nikad niste ni čuli! Nasljednica je kozmetičkog giganta i donedavno je živjela u sjeni

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pogledajte kako su Beckhamovi proslavili 25. godišnjicu braka: Samo vjerni fanovi prepoznat će detalj koji su i oni sami istaknuli!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS