najseksi baka na balkanu!

Nitko ne vjeruje kako Neda Ukraden izgleda sa 74 godine, njezine fotke u bikiniju izazivaju pravu nevjericu, evo u čemu je tajna!

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Neda Ukraden već godinama izaziva čuđenje svojim izgledom, a tijekom ljeta izazivala je pravu nevjericu fotografijama u kupaćim kostitima.

Pjevačicu Nedu Ukraden zovu najseksi bakom na Balkanu, koja je u kolovozu napunila 74 godine.

Njezin izgled često oduševi pratitelje na društvenim mrežama, a fotografiranje u bikiniju joj također nije nepoznanica.

Tijekom ljeta objavljivala je prizore u badiću čime je dodatno potaknula rasprave kako žena u osmom desetljeću može tako dobro izgledati.

Neda je jednom prilikom otkrila da tajna njezinog izgleda leži u disciplini i umjerenosti.

"Pazim što jedem, odnosno koliko jedem, tu je i fizička aktivnost, redovno kontroliranje zdravlja. Umjerenost je ono što je najbitnije", objasnila je pjevačica.

Inače, Neda Ukraden cijelo je ljeto provela Boki kotarskoj gdje posjeduje obiteljsku vilu.

Pjevačica nastupa još od 1967. godine, ali isto tako svojim izgledom parira mlađim kolegicama.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Dodatni udarac za oca mladog pjevača kojeg je droga odvela u smrt, ovo mu je sigurno teško palo

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovo je poruka koju je majka Dolores Lambaše dala napisati kćeri na grobu, baš ju je teško čitati

Povezana vijest inMagazin Neprežaljeni košarkaški Mozart napokon je zasluženo dobio svoj film: ''Ja ne razmišljam da Dražena nema, nego da će doći i vidjeti to sve...''

Povezana vijest Celebrity I stručnjaci hvale taktiku Kate Middleton kojom smiruje svoju djecu, tajna je u četiri riječi

Povezana vijest Celebrity Pukla ljubav između zvijezde Bayerna i njegove dugogodišnje supruge? Ovo su potezi koji upućuju na to: "Nisam ti ja torbica!"

Povezana vijest Zanimljivosti Zagrebačka Arena opet postaje najveća kafana na Balkanu: Aca Lukas i Stoja predvode ekipu turbofolk derneka

Povezana vijest Celebrity Izabel Kovačić oglasila se nakon poroda, objavu je posvetila novorođenoj kćerkici: "Za jednu sićušnu damu..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS