zagrljeni i nasmijani

Hana i Grašo pozirali zajedno prvi put nakon objave sretnih vijesti: "Predivni ste, čestitam!"

Hana Huljić i Petar Grašo Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Osvanula je prva zajednička fotografija Hane Huljić i Petra Graše nakon što se doznalo da čekaju drugo dijete.

Petar Grašo krajem travnja ekskluzivno za IN magazin potvrdio je da sa suprugom Hanom Huljić čeka drugo dijete, a sada je osvanula njihova prva zajednička fotografija nakon objave sretnih vijesti.

Hana i Grašo zajedno su bili na krizmi kćeri Mirjane Mikulec, koja je na Instagramu objavila njihovu fotografiju.

Povezana vijest inMagazin Grašo otkrio kako se Hana nosi s drugom trudnoćom: ''Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane''

Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a Hana je u lepršavoj haljini sakrila trudnički trbuh.

"Predivni ste", "Ne znam tko je ljepši", redali su se komentari ispod fotografije, uz brojne čestitke krizmanici, ali i Hani i Graši.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a u srpnju iste godine dobili su kćerkicu Albu.

Povezana vijest Celebrity Trudna Hana Huljić snimljena prvi put nakon objave sretnih vijesti, uživala je na koncertu supruga Petra Graše u Splitu

Bračni par uspješno čuva svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno, a Hana je dosad na društvenim mrežama objavila samo jednu njihovu obiteljsku fotografiju.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Na društvenim mrežama osvanula potpuno gola Halle Berry: ''Oh, nisam trebao ovo objaviti..."

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Zvijezda Kumova pokazala tijelo u bikiniju, svi se slažu: "Tijelo kao remek-djelo!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS