zvijezda beverly hillsa

Posrnula glumica pokušava se vratiti na male ekrane, tvrdi da joj je pokojna kolegica dala snagu: ''Ona je bila ta...''

Tori Spelling - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Tori Spelling pokazat će svoje plesne sposobnosti u novoj, 33. sezoni američke verzije "Plesa sa zvijezdama".

Tori Spelling pridružila se nizu svojih kolega iz serije "Beverly Hills" te će sudjelovati u novoj, 33. sezoni američke inačice showa "Ples sa zvijezdama". Zvijezda devedesetih našla se u krugu 13 sudionika, među kojima su i osvajači medalja s nedavnih Olimpijskih igara Ilona Maher i Stephen Nedoroscik te glumci Eric RobertsReginald VelJohnson.

U predstavljanju nove sezone "Plesa sa zvijezdama", Spelling je otkrila kako joj je pokojna kolegica Shannen Doherty pomogla pronaći snagu i vjeru u sebe i time pridonijela odluci da pokaže svoje plesne sposobnosti.

"Cijeli svoj život nisam vjerovala u sebe. Nisam vjerovala u svoju moć", izjavila je Tori za Good Morning America.

"Stvarno pripisujem da sam se pronašla i uključila svoju moć zahvaljujući svojoj prijateljici Shannen, koju smo nažalost svi nedavno izgubili. Ona je bila ta koja mi je prošle godine rekla "Vrijeme je. Moraš se uzdignuti. Pokazati svoju moć." Dakle, ja sam ovdje i radim to, pokazujem svoju moć.", zaključila se. 

Partner i mentori u natjecanju bit će joj Pasha Pashkov. Nova sezona će započeti 19. rujna.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Baby Lasagna U Poljskoj je napravio prvi raspašoj s novom pjesmom, pogledajte ovu ludu atmosferu!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Jakov Kitarović ima novi posao, evo čime se to sada bavi suprug naše bivše predsjednice!

Povezana vijest Celebrity Naša pjevačica podijelila je strašno iskustvo s dječjeg igrališta: ''Slikao je djecu, uključujući i moje...''

Povezana vijest Celebrity Jakov Kitarović ima novi posao, evo čime se to sada bavi suprug naše bivše predsjednice!

Povezana vijest Nekad i sad Žene su ludjele za njim kad se pojavio u ''Spasilačkoj službi'', predviđali su mu blistavu karijeru, ali je onda napravio zaokret!

Povezana vijest Celebrity Aleksandra Prijović u rijetkom izlasku sa suprugom Filipom pozirala fotografima, evo gdje su ih uhvatili!

Povezana vijest Celebrity Posljednje fotografije Heidi Klum napravile su ogromnu pomutnju, a zbog uske haljine potpuno je jasno i zašto, izgleda nevjerojatno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS