BLISKI SU

Tom Cruise skriva privatan život od javnosti, a evo kako izgleda njegova najstarija sestra, fanovi kažu da su isti!

Tom Cruise i sestra Marian Henry - 4 Profimedia 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Tom Cruise privatan život podalje od očiju javnosti, ipak poznato je da ima tri sestra. Jedna je sada stigla i s njim u London.

Tom Cruise stigao je u London, a tamo je snimljen sa sestrom koju nemamo priliku često vidjeti jer slavni glumac drži privatan život podalje od očiju javnosti.

Naime, Cruise i njegova sestra Marian Henry snimljeni su kad su izlazili iz helikoptera, a brojni obožavatelji smatraju kako su njih dvoje jako slični.

Marian je također scijentologinja, ali se o njezinom privatnom životu malo toga zna.

Osim nje, slavni glumac ima još dvije sestra, a navodno su svi jako bliski. Lea Ann dvije je godine starija od Toma. Prethodno je predstavljala mlađeg brata, no on ju je 2005. zamijenio Paulom Blochom zbog niza loših medijskih izvještaja nakon nekoliko njegovih spornih izjava. Također je posvećena scijentologiji kao i ona najmlađa sestra Cass. Više o glumčevim sestrama možete pročitati OVDJE.

Njihov život nije bio nimalo lak, a kroz godine karijere Tom nikad nije skrivao da je otac njega i ostatak obitelji zlostavljao.

''Bio je nasilnik i kukavica. Osoba koja te šutne kada nešto pođe po zlu. Prvo bi mi pružio osjećaj sigurnosti, a onda postao agresivan. To je ostavilo traga na meni i mislio sam: ''Nešto ne štima s ovim tipom. Nemoj mu vjerovati. Budi oprezan u njegovom okruženju.'' Odatle potječe anksioznost'', rekao je glumac za Parade 2006. godine.

Odrastanje mu je otežavala i stalna promjena škola. U samo 12 godina promijenio ih je čak 15.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Minea u mrežastoj kombinaciji istaknula nikad vitkiju figuru, na njoj je dugo radila: ''Božanstvena si!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Ovako je izgledalo vjenčanje Brene i Bobe koje i danas slovi kao jedno od najglamuroznijih na našim prostorima: "Došli su ljudi iz čitavog svijeta..."

Povezana vijest Celebrity Što je Cruise učinio svome licu? Estetski stručnjaci komentirali su njegov mladenački izgled, a u jedno su sigurni

Povezana vijest Celebrity Društvene mreže vrve reakcijama na spektakl Toma Cruisea s Olimpijskih igara: ''On ima 62 godine!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Tom Cruise uletio na zatvaranje Olimpijskih igara, o ovome će se još dugo pričati!

Povezana vijest Celebrity Otkrivena tajna mladenačkog izgleda Toma Cruisea: Evo što je na njegovom stolu svakog dana!

Povezana vijest Celebrity Kći slavnog glumca briznula je u plač nasred ulice, njene fotke slamaju srce, a sumnja se što bi mogao biti razlog

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS