Tatin ponos!

Sinove Zlatka Dalića rijetko vidimo s našim izbornikom i nisu krenuli njegovim stopama, ali itekako su uspješni na drugim područjima

Davorka Dalić sa sinovima Marko Lukunić/Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Sinovi Zlatka Dalića Toni i Bruno Dalić prisustvovali su utakmici Hrvatske i Albanije, a evo tko su oni.

Izbornika Vatrenih Zlatka Dalića na utakmici Hrvatske i Albanije u Hamburgu bodri njegova obitelj.

Supruga Davorka i sinovi Toni i Bruno snimljeni su na stadionu u navijačkim izdanjima. Davorka se ogrnula zastavom, Toni je obukao je majicu HNS-a, a Bruno hrvatski dres.

Dalićeva obitelj inače se ne voli eksponirati, no isto tako su i njegova najveća podrška u karijeri, pa ovakve prigode ne mogu propustiti.

Njegov stariji sin Toni prošle je godine stao i pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Ivom, a o njemu je poznato i da je prije četiri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Toni je ljeti znao raditi kao DJ na Zrću na Pagu, a sada obnaša direktorsku funkciju u NK Varaždinu te sve aktivnosti uspije uklopiti uz svoj posao u banci.

''Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi'', izjavio je Zlatko Dalić jednom prilikom za domaće medije.

Mlađi Bruno pohađao je gimnaziju u Varaždinu, pa je upisao američki fakultet u Zagrebu, a zatim je magistrirao menadžment u Barceloni.

Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu, kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji, a privatne detalje vole čuvati za sebe.

Sa suprugom Davorkom u braku je o 1992. godine. Dalić je u intervjuima često za suprugu govorio kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje su prebrodili u braku, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

Povezana vijest inMagazin Tko su supruge naših Vatrenih: Otkrivamo što su po struci ljepotice koje ih bodre s tribina!

Povezana vijest Celebrity Vedran Ćorluka potpuno je opremio kćerkicu za Euro, a jasno je zašto malena nije skidala pogled s ekrana!

Povezana vijest Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

Povezana vijest Celebrity Jedan od najomiljenijih Vatrenih iz generacije '98. istaknuo se u masi na njemačkom stadionu!

Povezana vijest Celebrity Naši bivši Vatreni došli su podržati svoje nasljednike, pogledajte koje su legende snimljene na tribinama!

Povezana vijest Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Mladi Luka Sučić dosad je skrivao lijepu crnku od javnosti, a evo tko je tajanstvena djevojka i što im je zajedničko!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS