Markantni Talijani!

Tko je najzgodniji talijanski nogometaš? U anketi glasajte za jednog od jedanaestorice s Eura 2024.

Riccardo Calafiori Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Ovo je popis jedanaestorice Talijana koji igraju na Euru, odaberite najzgodnijeg.

Ovi Talijanski nogometaši dosad su igrali na Europskom prvenstvu 2024. godine, a mi smo napravili anketu u kojoj možete odabrati najzgodnijeg.

Od vratara Donnarumme koji je slikom markantan i crn kakvim se Talijani i opisuju do ostalih igrača, teško je odabrati onog najljepšeg.

Njihove fotografije pogledajte u galeriji, a u anketi ispod odaberite koji je vama od jedanaestorice na samom vrhu.

Povezana vijest Zanimljivosti Nova podrška našoj reprezentaciji stigla je i od svjetski poznatog brenda, pogledajte dresove koje su dizajnirali!

Povezana vijest Celebrity Utakmicu Hrvatske s Italijom nije propustila ni bivša predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga!

Povezana vijest Celebrity Naša bivša misica nije se uspjela sakriti ispod šilterice i naočala među hrpom navijača u Leipzigu!

Povezana vijest Celebrity Knoll objavila snimku iz Leipziga uoči utakmice, pogledajte djelić atmosfere: ''Najbolja atmosfera dosad!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica u rijetkom javnom izlasku sa suprugom i troje djece

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Modni detalj koji je nosio Joško Gvardiol ukrao je veliku pozornost, evo koliko je izdvojio za ovu luksuznu stvarčicu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS