Tajanstvena ljepotica

Tko je supruga kontroverznog srpskog repera? Pratio ju je zbog straha od prevare, a imaju i kćer

Nevena Brkljač Screenshot 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Kontroverzni reper Desingerica sretan je čovjek sa svojom boljom polovicom Nevenom, evo tko je ona.

Kontroverzni srpski reper Desingerica bio je na promociji Nuccijevog albuma ''Zamena za bol'', a na događanje je stigao u društvu supruge Nevene Brkljač.

Par je zajedno još od školskih dana, a Nevena je jednom prilikom ispričala nešto o njihovoj ljubavi.

''Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga posljednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice. To je bilo još u periodu srednje škole. Prijateljica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je povijest'', rekla je Nevena na samom početku.

Desingerica nerijetko ističe da je muškarac taj koji treba donositi prihod u kuću, a da žena treba uživati i brinuti o obitelji.

Ipak, Nevena je pronašla način da zaradi, tako što se snima za društvene mreže. Ne krije da u tome uživa, pa je jednom prilikom izjavila da će to postati njeno zvanično zanimanje.

''Trenutno sam nezaposlena, jer sam posvećena kćerki s kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na TiktToku, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i službeno vodim kaoTiktokerica'', izjavila je Nevena prošle godine za Alo!.

Inače, Nevena je bila natjecateljica reality showa ''Hotel Maldivi'' i kako se još tada pisalo, konstantno je bila pod stresom zbog tadašnjeg dečka Dragomira Despića, koji ju je čekao strahovao od toga da će ga djevojka prevariti u showu.

''Čuješ li s druge strane zida kako netko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smijem drugog gledati. Shvaćaš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smijem pogriješiti'', govorila je Nevena nekoć, prenosi Dnevni avaz.

Puno pozornosti privlači svojim izgledom, a osim fantastične figure mnogima odmah za oko zapne predivna kovrčava kosa.

Kako izgleda, pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Desingerica je stekao svojim raskalašenim i uznemirujućim ponašanjem, a osim što pljuje u usta publici na svojim nastupima, poznato je kako ih udara tenisicom, po njima razbija jaja i mnoge druge stvari.

Desingerica je u samo godinu dana otkako je počeo svoju karijeru postigao velik uspjeh. Prošle je godine s Lukom Bijelovićem, poznatim kao Pljugica, objavio prvi singl ''Kucci Kucci'', a osim te ima i još nekoliko poznatih pjesama poput ''Ccokolada'', ''Flecc'', ''Merccedecc'', ''Đuskavacc'', a sve u svojim nazivima imaju prepoznatljiva dva slova C.

Unatoč skandaloznom ponašanju, Desingerica po nastupu zaradi masnu cifru, a koliko točno, pisali smo OVDJE.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Sjećate se šarmantnog Paola iz Prijatelja? Na njegovim najnovijim fotografijama nema šanse da ga na prvu prepoznate

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Bivša uraganka u haljini s izrezom do struka pokazala novu figuru, svi su primijetili vidan gubitak kilograma!

Znate li tko je Nikolina Violina? Upoznajte ženu koja je obradom hita ''Moja Hercegovina'' dospjela do srca publike širom regije!

 

Zavirite u luksuzni dom srpskog folkera u kojemu živi sa suprugom i kćeri, je li za ovaj raskoš opravdana vrtoglava cifra?

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač fanovima u Mostaru stavljao noge na glavu i polijevao ih alkoholom, snimke su zgrozile one koji su ih vidjeli!

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni srpski izvođač objavio je pjesmu koja je u samo 24 sata postala najslušanija u Hrvatskoj, poslušajte što je to zasjelo na vrh trendinga!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS