Prava je ljepotica

Tko je tajanstvena crnka koja se našla u zagrljaju srpskog šarmera i ukrala svu pozornost?

Milan Marić i Kristina Milinčić - 1 F.S./ATAImages 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumac Milan Marić bio je na svečanom otvorenju Plave dvorane Sava Centra u Beogradu, a svu pozornost ukrala je crnka s kojom je pozirao.

Srpski glumac Milan Marić sinoć je prisustvovao otvorenju Plave dvorane Sava Centra u Beogradu, a iako mnogi nisu mogli skinuti pogled s njega u crnom odijelu i raskopčanoj košulji, svu pozornost ukrala je ova dama.

Milan je pred fotografima u prisnom zagrljaju pozirao s misterioznom crnkom, a evo i tko je ona.

Riječ je o Kristini Milinčić, izuzetno uspješnoj i moćnoj ženi koja je trenutno generalna direktorica Sava Centra, piše Mondo.

Ova prelijepa dama zadužena je za novo ruho čuvenog Sava Centra na čijem su otvorenju bili, a njihovu fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Inače, glumac Milan Marić slovi za jednog od najpoželjnijih neženja, a hrvatska publika pobliže ga je upoznala nakon što se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u istoimenom filmu.

Iako žene za njim gube glavu, Milan je u sretnoj vezi s Mijom Bjelogrlić, kćeri poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, koji stoji i iza filma "Toma".

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

Povezana vijest Preporuke Srpski miljenik žena ponovno se vraća u Hrvatsku s predstavom koja ne prestaje oduševljavati publiku!

Povezana vijest Celebrity Glumac koji nas je osvojio u filmu ''Toma'' objavio golišavu fotografiju i raspametio obožavateljice

Povezana vijest Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

Povezana vijest Celebrity Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS