Sumnjive revije

Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Hana Tabaković Baksa - 3 Instagram

Hana Tabaković Baksa poznata je zagrebačka voditeljica, a u središtu javnosti našla se zbog optužbi za teško potkradanje humanitarnih akcija.

Hrvatska se danas probudila s viješću kako su novinarka Hana Tabaković Baksa i nositeljica licence za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek optužene od strane čelnica dviju udruga za potkradanje humanitarnih akcija. 

Udruga žena oboljelih od raka dojke Pink lifeKlub roditelja nedonoščadi Palčići optužili su ih kako nisu dobili novac od njihove humanitarne revije City Modus, iako je u javnosti bilo iskomunicirano kako će se sredstva uputiti njima.

Tabaković Baksa je odmah odbacila optužbe i uputila novinarku na svog odvjetnika.

"Mi nemamo ugovor niti s jednom udrugom, nego je ovo revija za mlade izlagače s humanitarnim karakterom. Dakle, gdje ne postoji ugovor da smo mi ikome obvezni, a mi imamo iza sebe znači sve što smo donirali i napravili. Za sve ostalo imaš odvjetnika Miljevića jer je ovo sad prešlo u klevetu jer iza nas stoje djela. Tako da te molim u ponedjeljak da ga nazoveš, on će dati izjavu jer da je ovo prešlo apsolutno sve", poručila je Tabaković Baksa.

Hana Tabaković Baksa trenutno radi na televiziji Z1, za koju je izvještavala iz tabora jedne političke stranke za nedavne parlamentarne izbore. Iz tog razloga, na njezinom Instagramu se često mogu vidjeti fotografije nje i političara, koji su znali biti i posebni gosti revija City Modusa. Istodobno, ima svoju PR tvrtku, a nedavno je postala booking menadžerica svoje vjenčane kume Andree Šušnjare, koja je nedavno napustila Magazin.

Već četiri godine je u braku s Borisom Baksom, a jedan od svatova bio je i pokojni gradonačelnik Milan Bandić. Tabaković Baksa je prije nekoliko godina progovorila o svojoj borbi kako bi postala majka. Nakon pet tretmana postpomognute oplodnje i rizične trudnoće, krajem 2021. je postala majka dječaka. Isto tako, njezin brat Tarik oženjen je za influencericu Hanu Hadžiavdagić.

Više detalja o cijelom slučaju potražite OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok je šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Dražen Zečić održao veliki koncert u Areni Zagreb: "Vi ste večeras kupili Arenu za mene"

Zvijezda "Dosjea X" izgleda senzacionalno u 57. godini, paparazzi je uhvatili na plaži u bikiniju!

Slatka Domenica javila se iz prijestolnice mode, imala bezbroj aktivnosti: "Uvijek dobra ideja"

Povezana vijest Celebrity Kako je počela ljubavna priča Baby Lasagne i Elizabete? Upoznali su se na Instagramu, ona je mislila da je prvi dejt prošao grozno

Povezana vijest Celebrity Marko Livaja je pomogao svom klubu u prvenstvu, a poslije je imao vremena za svoje najdraže čestitare

Vanna oduševila pratitelje novim fotografijama bez filtera, pohvale joj je ostavila i Nina Badrić

Ovo je dokaz kako se isplati napraviti seriju koja je jednostavna, ali stvarno kvalitetna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS