Već ga je jednom ostavila

Ovo je bivša supruga pjevača kojeg Hrvatice obožavaju, njihov brak raspao se poslije 16 godina

Ana Jovanović - 8 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Pjevač Peđa Jovanović početkom listopada otkrio je kako se rastao od supruge Ane Jovanović, evo tko je ona.

Pjevač Peđa Jovanović početkom ovog mjeseca otkrio je kako su on i supruga Ana stavili točku na kraj svog braka nakon dugih 16 godina.

Naime, nakon što su u braku prošli brodolom krajem prošle godine, njih dvoje su odlučili svojoj ljubavi dati drugu šansu, ali uvidjeli su da dalje ipak ne ide.

Inače, Jovanović je u više navrata pričao kako se borio s ovisnošću o alkoholu zbog čega ga je na neko vrijeme supruga Ana i napustila. 

''Ostavila me je baš u tom periodu kada sam pretjerivao u piću. Nije me mogla trpjeti, to nitko ne bi mogao niti trebao...'', rekao je jednom.

A tko je lijepa Ana?

Jovanović je uspješna poduzetnica koja dizajnira svoje kupaće kostime, a s Peđom ima troje djece. Iako ostatak svog života voli držati u tajnosti, bavi se influencerstvom, a na Instagramu ju prati čak 290 tisuća ljudi.

Svakodnevno s njima dijeli svoje fotografije, a mnogi joj se dive kako izgleda obzirom da je rodila troje djece.

Kako izgleda, pogledajte u nastavku i našoj galeriji.

Inače, Peđa je ove godine nastupio i u Hrvatskoj, a u Lisinskom je nastupio tri večeri. Atmosferu pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgledaju djeca Sandija Cenova, koju je dobio u 18 godina dugom braku s pravnicom?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Tko je partnerica kapetana Dinama? Ademi je prošao kroz kalvariju, a kći bivšeg nogometaša bila mu je najveća podrška

Povezana vijest Zanimljivosti Popularna voditeljica pohvalila se kako govori pet stranih jezika, javno objavila svoj životopis: ''Vodeća figura u srpskim medijima''

Povezana vijest Celebrity Dok njezine kolegice pune arene diljem regije, srpska folk-zvijezda u Zagrebu se hvali drukčijim uspjehom!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS