wow, jako hrabro!

Najveći obožavatelji hrvatskih pjevača ovim su pokazali koliko ih vole, a tu gestu nisu jeftino platili!

Maja Šuput s obožavateljicom koja joj je posvetila tetova Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Brojni obožavatelji svojim su idolima posvetili tetovaže. Neki su tetovirali imena, neki stihove pjesama, a neki čak i lica.

Brojni obožavatelji naših slavnih faca posvetili su im tetovaže. Neki su tetovirali lica svojih idola, neki riječi i nazive pjesama, a neki i autograme naših glazbenika.

Velika obožavateljica Jagoda Haramina posvetila je nekoliko tetovaža Jacquesu Houdeku, a pjevač je još 2015. godine ostao vidno oduševljen kada mu je Jagoda pokazala tetovaže. Jedna je od tetovaža glazbenikov portret na Jagodinoj ruci.

"Jacques me oduševljava kao muškarac", rekla je Jagoda svojevremeno.

Više o tome pročitajte OVDJE.

Nije ona jedina, obožavateljica Maje Šuput Daniela Perić posvetila joj je čak četiri tetovaže, a jedna je od njih i Majino lice. Oduševljena Maja sve je svojedobno objavila na Instagramu.

"Da postoje apsolutno vjerni fanovi, dokaz je Daniela Perić, koju poznajem još od njezinih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Odonda je napravila četiri tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njezinoj novoj ideji. Naime, izabrala je sliku mog lica i odlučila je tetovirati na ruku", napisala je Maja uz fotografiju 2018. godine.

Daniela također na ruci ima ispisano i Majino ime, zatim Majin datum rođenja na leđima, a tetovirala je i stihove iz pjesme ''Dvije lude''.

''Daniela je tetovirala stihove moje pjesme 'Dvije lude' preko pola svoga tijela i ispod još dodala Šuputica, čisto da se zna. Pa ovakve fanove nemaju ni svjetske face. Proud!'' poručila je naša pjevačica.

I naš glazbenik Petar Grašo ima fanove koji su mu tetovažom pokazali koliko im on znači. Prošle godine jednom tetovažom obožavateljice pohvalio se na društvenim mrežama.

Djevojka pod imenom Maša tetovirala je naslov jedne od Grašinih najpoznatijih pjesama ''Volim i postojim'', a ispod toga je stavila i Grašin autogram.

"Maša je zatražila moj potpis na koncertu u Mariboru i rekla mi - ovo ću tetovirati. Ja sam se nasmijao misleći da se šali i rekao - pošalji sliku. Nije se šalila. Draga Mašo, imaš doživotne karte za moj koncert. Nadam se da ti neće biti teško nositi Grašu na leđima", napisao je glazbenik na Instagramu.

A kako je još jedna obožavateljica oduševila našeg glazbenika, pročitajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nekadašnja ljepotica pokazala je rezultat još jedne operacije, no ovaj put u fokusu je bila osoba s kojom se odmarala

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako srpski folker slavi rođenje kćeri, ništa bez poderane majice: ''Od prekjučer nisam spavao!''

Sjećate li se tko je sve sjedio u žiriju našeg showa kojega svi obožavaju? Jedna osoba već godinama ''lovi'' talente!

Ime ove glumice sigurno ne znate, iako je bogatija i od Toma Cruisea i od Taylor Swift

Bolna i iskrena ispovijest Korane Gvozdić o teškom putu do majčinstva: ''Rekli su mi samo - nalazi nisu dobri, moraš u rađaonu...''

Povezana vijest Zanimljivosti Što se gledalo u kinima proteklog vikenda?

Povezana vijest Celebrity Glumica koja se nedavno udala za ženu podijelila fotografiju s njihovom kćeri, hvali se prizorima s bajkovite lokacije

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS