"Divni kao i uvijek!"

Tarik i Lejla Filipović zajedničkom fotkom iz Italije oduševili su pratitelje, a voditelj je otkrio zbog čega tamo najviše uživaju!

Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik Filipović/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Tarik i Lejla Filipović uputili su se u Italiju, a na Instagramu je voditelj objavio njihovu zajedničku fotografiju iz Trsta.

Naš poznati voditelj Tarik Filipović uživa sa suprugom Lejlom u Italiji, a na Instagramu je podijelio njihovu zajedničku fotografiju. 

"Nekada se u Trst išlo po traperice... danas u kratkim i izderanim 'rebama' se uživa u ovom predivnom gradu... kava, pasta... i druge stvari u kojima su Talijani svjetski vrh", napisao je u opisu objave.

Pratitelji su ih u komentarima počastili komplimentima.

"Predivni kao i uvijek", "Divni ste na slici, za poželjeti", "Fino uživate", pisali su.

Inače, par ima dvoje djece. Svog sina Armana dobili su 2008. godine, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

Nedavno su za In Magazin progovorili o svom braku u kojemu su od 2007. godine.

''Nije idealno, reći ću! Mislim da nije kod nikog idealno, niti postoji savršeno, ali se mi trudimo da to tako bude'', rekla je tada Lejla te su otkrili da se vrlo rijetko svađaju.

Povezana vijest Celebrity Tarik i Lejla prije 16 godina u tajnosti su izrekli ''da'', a onda nekoliko mjeseci kasnije priredili feštu, pogledajte još nikad viđene fotografije!

Povezana vijest Celebrity Tarik Filipović podijelio je fotku sa zgodnim posinkom s kojim ima baš poseban odnos: ''Momčino moja...''

Povezana vijest Celebrity Naša bivša misica ove godine slavi 48. rođendan, ali za nju kao da je vrijeme stalo, na ljetnom partyju svi su gledali samo nju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezda najgledanijih domaćih serija o neraskidivoj vezi koja se rodila na setu: "Ne razdvajamo se"

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Neočekivana smrt glumca hit-serije potresla je svijet, tužnu vijest objavio je njegov suprug: "Bili smo u fazi osnivanja obitelji..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS