zanimljiva kombinacija

Samozatajna prva dama Srbije pažnju privukla jednim modnim detaljem, poznata je cijena!

Tamara Vučić Tamara Vučić 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

O Tamari Vučić ne zna se puno, ali po njenim modnim kombinacijama lako je zaključiti da je ljubiteljica mode.

Supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić rijetko se pojavljuje u javnosti, ali sada se pojavila na jednoj modnoj reviji u Beogradu.

Poglede je mamila u crno-bijeloj modnoj kombinaciji. Naime, nosila je bijelu haljinu preko koje je obukla crni prsluk.

Jedan detalj na njenom outfitu posebno je privukao pažnju. Riječ je o torbici srpske dizajnerice Mirjane Vučić. Na službenim stranicama dizajnerice takva torba košta 400 eura.

O samozatajnoj gospođi Vučić ne zna se puno osim da je rođena u Beogradu 1981. godine kao Tamara Đukanović i da je nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti neko vrijeme radila kao televizijska novinarka, a zatim i u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Za Aleksandra se udala 2013. godine, a godinu kasnije pogodila ih je velika tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja Tamara je izgubila dijete, djevojčicu koja se trebala zvati Neva. Detalji tragedije nisu poznati, osim da je srce djevojčice iznenada prestalo kucati.

U lipnju 2017. godine par je dobio sina, kojeg je nazvao Vukan.

Inače, Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a Vučić je s bivšom suprugom Ksenijom, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu. Vučićeva prva supruga Ksenija iznenada je preminula u siječnju 2022. godine.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity U životu naše influencerica vlada idila, sve je raznježila obiteljskim fotkama: ''Ništa ljepše od velike ljubavi!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Glumica se udala za ženu nakon što je godinama ljubila muškarce, zavjete su izmijenile u našem susjedstvu!

Ivana Kovač o svom putu preobraćenja: ''Svaki dan sam u crkvi, molim jako puno. Itekako postoje raj i pakao''

Naša zanosna plesačica oglasila se povodom prekida veze s popularnim influencerom: "Kad zaboravim kako je to..."

Ovo je napravio Rimac prije nego što je osvanula vijest o novoj djevojci, jednim potezom stavio je točku na odnos s bivšom suprugom

Povezana vijest Celebrity Zbog ljubavi prema plesu završili su u vezi: ''Svidjelo mi se kad sam ga vidjela prvi put na šipci''

Povezana vijest Zanimljivosti Sud donio odluku o hit-seriji koju Hrvati obožavaju: Žena koja je prikazana kao uhoda može tužiti Netflix za 170 milijuna dolara!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS