dostojna velike završnice!

Pogledajte glamuroznu i raskošnu haljinu Tamare Loos koja je pomno odabrana za spektakularno finale showa ''Ples sa zvijezdama''!

Tamara Loos Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Tamara Loos je u velikom finalu showa "Ples sa zvijezdama" osvanula je bijelom glamuroznom izdanju.

Tamara Loos se u posljednjoj emisiji hit-showa "Ples sa zvijezdama" pojavila u haljini dostojnoj spektakularnog finala koje se danima čeka i zbog kojeg su svi maksimalno uzbuđeni.

Voditeljica je zablistala u dugoj, raskošnoj bijeloj haljini, sa zanimljivim detaljima od tila na rukavima i na ramenima što joj je dalo dodatnu čar i dražesnost, dok je frizuru skupila u jednostavnu pundžu. 

Ovime je Tamara zaokružila svoja modna izdanja još jedne uspješne sezone "Plesa sa zvijezdama", a u kojoj je o njezinom stajlingu nepogrešivo brinuo modni stilist Marko Grubnić.

"Tjednima smo pripremali ovu haljinu za finale. Neočekivana je sigurno, nisam htio šljokice i korzet već nešto moćno! Tu su metri i metri bijelog tila", otkrio nam je Marko. 

A svih Tamarinih izdanja u showu ''Pes sa zvijezdama'' prisjetite se u našoj galeriji!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Marco Cuccurin u emotivnoj objavi otkrio detalje odnosa s našom zgodnom plesačicom: "Hvala što si me pustila u svoj dom"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Frano Ridjan doveo svoju partnericu do suza, na njegove riječi teško je ostati suzdržan: "Ne želim da ovo zvuči patetično"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS