Pamte ju po eksplicitnim scenama

Zovu je seks-simbolom 20. stoljeća, a novom objavom opet je užarila društvene mreže: ''Najzgodnija žena na planeti!''

Sydney Sweeney Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Sydney Sweeney objavila je novi videozapis na društvenim mrežama pa opet raspametila sve pratitelje svojom figurom.

Mlada glumica Sydney Sweeney već je neko vrijeme nova miljenica Hollywooda, a to je lako postala svojim sjajnim ulogama te izgledom seks-simbola.

Zbog bujnih grudi u eksplicitnim scenama hit-serije ''Euforija'' bila je glavna tema medija, a sad je opet objavila novi videozapis na kojem su u prvom planu bile njene obline.

Sydney je u kupaćem kostimu klečala na gliseru, a jednodijelni kupaći kostim imao je veliki prorez na leđima te istaknuo njenu guzu. Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Prije nekoliko dana, Sydney je objavila svoju fotografiju iz žablje perspektive, a njena objava u kratkom je roku ''zapalila'' društvene mreže.

Inače, Sweeney se proslavila u hit-seriji "Euforija", koja joj je donijela dvije nominacije za nagradu Primetime Emmy. U seriji je glumila tinejdžericu koja je otela dečka svojoj prijateljici, a snimila je i nekoliko eksplicitnih scena u kojima ništa nije skrivala, što joj je donijelo i status seks-simbola.

Glumila je i u filmu Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu", a posebne pohvale dobila je za glavnu ulogu u drami "Reality".

Prošle godine privukla je veliku pozornost javnosti u spotu pjesme "Angry" legendarnih Rolling Stonesa.

Glumica se ponosi i svojim prirodnim oblina, no priznala je i da se u mlađim danima zbog njih osjećala nesigurno.

"Dok sam bila u srednjoj školi, znalo mi je biti nelagodno zbog toga mojih velikih grudi i govorila sam da ću ih smanjiti kada napunim 18", ispričala je u intervjuu za Glamour UK. No mama ju je uspjela odgovoriti od te odluke i danas joj je zbog toga drago.

"Sviđaju mi se. One su moje najbolje prijateljice", rekla je glumica.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ana Rucner podijelila je fotografiju sina kojeg ima s Vladom Kalemberom, mladić je ovih dana napunio 18 godina!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naš zgodni ministar privlači poglede gdje god se pojavi, a zbog njegove ljubavi u Hrvatsku je preselila i supruga Amerikanka!

Povezana vijest Nekad i sad Estetske korekcije negira, a sad se sama odala objavivši fotku iz mladosti, stravično je koliko se dosad promijenila!

Povezana vijest Celebrity Severina o zadržavanju na srpskoj granici: ''Neću u Srbiju više nikad dok je na vlasti onaj, znate koji!''

Povezana vijest Celebrity Naša influencerica pozirala je sa s holivudskom glumicom poznatoj po eksplicitnim scenama u hit-seriji!

Povezana vijest Celebrity Prekinuo je zaruke zbog glasina da ljubi zgodnu kolegicu, a sada se skinuo gol i u potrazi je za srodnom dušom!

Povezana vijest Zanimljivosti Maleni topić stvorio joj je nevolje pri izlasku iz automobila, a bilo je riskantno i šetati u ovakvom izdanju!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS