Skriveni fan

Oteli su našem Baby Lasagni pobjednički tron, a sad su osvanuli u hrvatskim obilježjima, što se događa?

Nemo - 1 Facebook 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Švicarski pobjednici Nemo novom su fotografijom pratitelje podsjetili na našeg Baby Lasagnu, jasno je zašto.

Nova fotografija švicarskih pobjednika Nemo sve je podsjetila na našeg Baby Lasagnu.

Objavljena na službenom profilu Eurovizije, na fotografiji Nemo poziraju s moldavskom grupom Sunstroke Project, a kombinaciju koju su Nemo nosili nemoguće je ne zamijetiti.

Nemo su imali modnu kombinaciju prekrivenu crveno-bijelim kockicama, a mnogi obožavatelji u komentarima to su odmah povezali s Lasagnom i Hrvatskom.

Podsjetimo, glasovima žirija Nemo su pobijedili na ovodišnjem Eurosongu.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Poznati zagrebački poduzetnik dobit će prinovu, zaručnica koju krije snimljena je s povećim trbuhom na špici

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Dolazi iz sportske obitelji, tepaju joj da je najljepša, a ljubavni život nakon prekida s kolegom Donna uspješno skriva!

Povezana vijest Celebrity Kći hrvatskog tajkuna u slatkom je iščekivanju, pogledajte kako je s partnerom obznanila lijepu vijest!

Povezana vijest Celebrity Aca Lukas završio na hitnoj pa otkazao sve koncerte, oglasio se njegov menadžment: ''Da se ne bi nagađalo...''

Povezana vijest Celebrity Savršeno glatko lice Jennifer Aniston meta je komentatora na internetu, sjećate se gdje je bila prije pet mjeseci?

Povezana vijest Celebrity Domaći pjevač koji je samo nestao s naše scene sad se prvi put oglasio poslije raznih napisa: ''Puno bih vam rekao, ali...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS