Ugostio našeg influencera

Predsjednik Milanović rijetko se hvali ovakvim stvarima, ali sad je napravio iznimku: ''Čestitam na...''

Kristijan Iličić i Zoran Milanović Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kristijan Iličić i Zoran Milanović razgovarali su o brojnim iskustvima, a pridružila im se i Kristijanova supruga Andrea.

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je Kristijana Iličića, putopisca i blogera koji će uskoro biti prvi Hrvat koji je posjetio sve države na svijetu. Tim povodom poslao je i službeno priopćenje medijima što u ovakvim situacijama ne radi često.

Poznati hrvatski putopisac već 18 godina putuje po svijetu, kako je to sam rekao, otvorena srca i s ciljem da kroz putovanja i susrete s ljudima izgradi veze koje nadilaze granice, kulture i razlike.

Kristijan Iličić upoznao je predsjednika Milanovića sa svojim iskustvima s brojnih putovanja ističući kako u svakoj državi koju posjeti nastoji razgovarati prije svega s ljudima koji tamo žive kako bi čuo njihove priče i naučio nešto od njih.

''U svakome vidim priliku za prijateljstvo, bez obzira odakle dolazi i kakva su mu uvjerenja, to me pokreće kroz život'', pojasnio je Iličić u razgovoru.

Predsjednik Milanović čestitao je Iličiću na upornosti i dosadašnjem uspjehu te mu poželio da ostvari svoj cilj i doista postane prvi Hrvat koji će posjetiti sve države svijeta.

Uz Kristijana Iličića na sastanku je bila i njegova supruga Andrea Trgovčević.

Naš najpoznatiji travel influencer o svemu se oglasio na društvenim mrežama, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Proslavila se erotskim scenama u hit-filmu, a protiv golišavih scena ništa nema ni njezin dečko, s kojim ima vrlo zbunjujući odnos

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Katie Holmes ponosno je pokazala ono za što se smatra da bi žene s godinama trebale skrivati

Brojne slavne osobe na nogama zbog poplava u BiH, dijele apele za pomoć: ''Neću ovo zaboraviti dok sam živa''

Sjećate se voljenog Raymonda? Lani je imao velikih zdravstvenih problema, a 20 godina od uloge teško ga je prepoznati

Povezana vijest Celebrity Meri Cetinić prisjetila se pokojne kćeri, njene riječi rasplakale su pratitelje: ''Anđele moj, ljubavi i ljepoto...''

Povezana vijest Zanimljivosti Kralj Charles otkrio zašto je njegova majka za posljednje dane života odabrala imanje Balmoral: ''Predvidjela je to...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS