"Srušio se kao pokošen"

Suprugu Aleksandre Prijović naglo pozlilo dok je ona bila pored njega: "Počela je kukati, plakati, njega su polijevali vodom!"

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović M.M./ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Suprugu Aleksandre Prijović Filipu Živojinoviću pozlilo je nakon njezina nedavnog koncerta u Novom Sadu.

Jedna od trenutačno najvećih regionalnih zvijezda Aleksandra Prijović proteklog je vikenda održala koncert u novosadskoj dvorani Spens, gdje je po završetku nastupa pozlilo njezinu suprugu Filipu Živojinoviću.

Izvori koji su se tamo našli potvrdili su da su se Aleksandra i Filip zajedno otputili prema automobilu kada je njemu pozlilo.

"Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila koncert i Filip i ona u pratnji zaštitara krenuli su prema izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela kukati, plakati, a njega su polijevali vodom. Osiguranje ga je unijelo u njegov automobil i odvezlo nekamo, a Aleksandru su vratili u dvoranu, vjerojatno da bi se presvukla i što prije pridružila suprugu. Ne znam što se dalje dogodilo i je li nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo", izjavio je izvor za Kurir.

Povezana vijest Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

Prema pisanju srpskih medija, Filipovo se stanje poboljšalo, a sve je navodno posljedica napornog rada na Aleksandrinoj turneji "Od istoka do zapada".

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako zvuči muž Aleksandre Prijović kad i on zapjeva sa suprugom, njihov zajednički nastup obišao je internet

Pjevačica je u sklopu nje dosad nastupila u Zagrebu i Osijeku, a pred njom su i koncerti u Varaždinu 26., 27. i 28. travnja te u Zadru 7. lipnja.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Stariji sin Violete iz Boljeg života pravi je frajer, a na današnji dan ona je posebno emotivna: "Andrej moj..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS