nevolje u raju

Supruga Sergeja Trifunovića dobila je otkaz na srpskoj televiziji, cure novi detalji nakon skandala s obiteljskim nasiljem

Sergej Trifunović i supruga Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Neslužbeno se doznaje da je supruga Sergeja Trifunovića nedavno dobila otkaz na srpskoj televiziji, gdje je radila kao voditeljica.

Glavna tema srpskih medija ovog je tjedna neočekivani je rasplet događaja između Sergeja Trifunovića i supruge Isidore, i to samo nekoliko dana nakon što su se vjenčali drugi put.

Kako pišu srpski mediji, Isidora je navodno nedavno dobila otkaz na Hype televiziji, gdje je radila kao voditeljica.

Naime, Sergej je Isidoru prijavio policiji zbog, kako je rekao, obiteljskog nasilja, a fotografi su ga i uhvatili nakon skandala.

Tužitelj Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za kazneno djelo iz sfere nasilja u obitelji.

Isidora je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i morat će napustiti zemlju.

Tko je Riječanka koja je u središtu skandala, pogledajte OVDJE.

O detaljima svađe više možete pročitati OVDJE.

O Isidorinim prijetnjama suprugu čitajte OVDJE.

Prije mjesec dana Sergej je također deportiran iz Hrvatske, a više pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Tko je partnerica kapetana Dinama? Ademi je prošao kroz kalvariju, a kći bivšeg nogometaša bila mu je najveća podrška

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naš glumac podijelio vlastitu priču o dječaku koji je maltretirao njegova sina: ''Probali su me zaustaviti, ali...''

Povezana vijest Clubzone Mostarac za kojim žene luduju otkrio tajnu svojih košulja, koje su mu postale zaštitni znak: ''Krenulo je spontano...''

Povezana vijest Celebrity Ono kad se Lidija Bačić gotovo prekrije od glave do pete, a fanovi joj ni tad ne mogu odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte u kakvoj je jurilici Beckham došao u inspekciju nove kuće vrijedne čak 77 milijuna dolara!

Povezana vijest Celebrity Knoll u tajicama i dekoltiranom topu pokazala nikad tanji struk: "Od jednostavne odjeće napraviš kao da vrijedi milijune"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS