"Kad uskoro krene paljba!"

Sonja Kovač servirala dekolte u tijesnom korzetu, a otkrila je i koji je to luksuzni sport počela trenirati!

Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač pokazala je dekolte u tijesnom korzetu, a otkrila je i što joj to ovih dana okupira pažnju i slobodno vrijeme.

Jedna od naših najuspješnijih influencerica Sonja Kovač pohvalila se na svom profilu na Instagramu sportom kojim se počela baviti, ali ta je novost pala u drugi plan pokraj dekoltea koji je servirala u tijesnom korzetu.

"Ovaj tjedan je proletio, ništa nisam stigla ni postati jer učim igrati golf, ali glavno kako nemam ni jedne prave fotke s golfa! Još! (zadnja mutna izvađena iz videa). Kad uskoro krene paljba s golf outfitima! Do tada ovi neobjavljeni ovotjedni! Kakav je vama plan za vikend?", napisala je Sonja uz objavu.

"Jako lijepa cura", "Slatka si, znaš to?", "Bravo, ljepotice moja, samo uživaj", "Prva slika mi se naročito sviđa", "Kakva ljepotica", "Top tijelo", "Prezgodna", "Premila i prelijepa mlada dušica, prava princeza", pohvalili su je obožavatelji u komentarima.

Sonja u posljednje vrijeme redovito privlači pažnju svojim modnim izdanjima na zagrebačkoj špici, a zbog toga je i omiljeno lice mnogih fotografa. 

Kao glumica proslavila se u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivana je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput se pohvalila Bloomovim korakom u svijet odraslih, ali ipak je nešto priznala: "Nemam pojma kako se to radi"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS