"Ajmo kupanjac!"

Sonja Kovač pohvalila se fotkama s prvog obiteljskog ljetovanja, u crnoj kreaciji oduševila je figurom nakon samo dva mjeseca od poroda!

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač rodila je prvo dijete u svibnju ove godine, a čini se da je novopečena mama zadržala itekako dobru liniju poslije poroda.

Naša influencerica Sonja Kovač svakodnevno na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svog privatnog života, a ovoga puta pohvalila se linijom nakon poroda.

Sonja je sa suprugom Goranom Mandićem i novorođenom kćerkicom otputovala na ljetovanje u Opatiju.

"Moreno već nakon dva i pol mjeseca yaay! Ajmo kupanjac na entu! S koliko mjeseci ste vi svoje bebače prvi puta vodili na more?", napisala je influencerica u opisu objave.

Pozirala je u crnoj modnoj kombinaciji koju je upotpunila pleteni šeširem i torbicom istog kroga, a na fotografiji se jasno vidi da je Sonja zadržala vitku liniju nakon poroda.

Podsjetimo, Sonja je postala majka sredinom svibnja, a vijest o porodu tajila je tjedan dana. Malenoj je dala ime Bella May, a otkrila je i zašto.

Kćerkicu je dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se 2022. zaručila na Maldivima, i to nakon 10 godina veze. Partnera je dugo skrivala od javnosti i o njemu se ne zna puno, no poznato je da je profesionalni igrač pokera.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Hana Hadžiavdagić užarila društvene mreže: Poslije potpuno gole fotke, sada ipak na sebi ima badić!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovako je Gvardiol iskoristio slobodno vrijeme na pripremama: Pozirao je bez majice, a pridružio mu se i još jedan naš nogometaš!

Povezana vijest inMagazin Holivudska zvijezda otkrila nam je svoju vezu s Hrvatskom, ali i s kojom je kolegicom bilo teško raditi!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput uskočila u savršenu ljetnu kombinaciju za novi izlet sa sinom, a od cijene njezinih papuča moglo bi vam se zavrtjeti!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pokazala s kakvim se izazovima suočava poslije rastave braka: "Svi misle da živim ludi partijanerski život..."

Povezana vijest Zanimljivosti Radovi za megaspektakl u Zagrebu su u tijeku, pogledajte pozornicu na kojoj će nastupiti velika svjetska zvijezda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS