noge u prvom planu

Snježana Schilinger na vjenčanje stigla u neobičnoj haljini kakvu još nismo imali prilike vidjeti: ''Ovako danas izgledaju majke kada žene svoju djecu!''

Snježana Schillinger Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Snježana Schillinger objavila je niz fotografija s vjenčanja svoje prijateljice Andreje, na kojima je pokazala što je odjenula.

Naša poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom gostovala je na vjenčanju svoje prijateljice Andreje na otoku Pagu.

Za tu prigodu odabrala je dugu ljubičasto-žutu haljinu na jedno rame i s dubokim prorezom, koji je istaknuo njezine fantastične noge.

Crne sandale i torba te valovi u kosi dodatno su začinili ovaj specifični outfit.

"Zaboravite na one slike majki sa svadbi od prije 20 godina u velikim haljinetinama/krošnjama da prikriju i pokriju sve što su mislile da moraju i trebaju s hladnom trajnom i kratkom muškom kosom. Ovako danas izgledaju majke kada žene svoju djecu, lijepe, uspješne, sretne, sposobne samostalne, moje prijateljice", napisala je Snježana.

"Divno vam stoji žuta boja, odavno tako lijepo niste izgledali", napisala je jedna pratiteljica u komentaru.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Veliko slavlje kod Jelene Perčin: Pohvalila se lijepom vijesti zbog koje joj svi čestitaju!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Nekad i sad Svi je ovakvu pamte, no šokirala je promjenom imidža tijekom posljednjeg pojavljivanja, ali i rastužila jednom vijesti o sebi

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS