LANCI I ROLLING STONES!

Severina u rokerskom izdanju napravila raspašoj u Pločama, atmosfera je bila žestoka!

Severina - 22 Ivo Cagalj/PIXSELL 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Severina se za koncert u Pločama odlučila za nešto drugačije modno izdanje.

Dok je Ed Sheeran zabavljao brojne na zagrebačkom Hipodromu, Severina je svoje obožavatelje zabavljala u Pločama nakon završetka 27. Maratona lađa.

Naša pjevačica za ovaj koncert odlučila se za nešto drugačiju modnu kombinaciju od onih u kojima smo je inače navikli vidjeti. Nosila je uske crvene hlače i remen koji je nalikovao lancu.

Nosila je i crnu majicu s logom Rolling Stonesa. 

Podsjetimo, Severina je nedavno uživala na koncertu naše legendarne pjevačice, a kasnije joj je posvetila i emotivnu objavu.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Društvene mreže pune su reakcija poznatih Hrvata na koncert Eda Sheerana: ''Zaboravio sam na mobitel, baš kao nekad!''

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Lasagna u malo drugačijem izlasku sa zaručnicom, detalj koji je sve osvojio na ovim prizorima i vas će oduševiti!

Povezana vijest Celebrity Ne prestaju komentari na račun našeg vaterpolista koji je postao hit na društvenim mrežama, žene su složne: ''Ovo je savršeni muškarac!''

Povezana vijest Celebrity Seve podijelila idilične trenutke s ljetovanja, fotografija sa sinom sve je dirnula: "Predivno vas je vidjeti zajedno"

Povezana vijest Celebrity Seve je objavila rijetku fotografiju sa sinom, pozirali su ispred posebne pozadine: ''Bravo, učiš ga lipo!''

Povezana vijest Celebrity Fotke s koncerta Severine govore više od tisuću riječi: Pogledajte atmosferu iz Privlake!

Povezana vijest Celebrity Severina unatoč jakom nevremenu nastavila pjevati pa napravila pravu ludnicu: "Rekli su mi da će me tresnut' struja, a ja si mislim..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS