Sve joj dobro stoji!

Seve se javila iz prekrasnog Sarajeva, a zbog kombinacije je dobila gomilu komplimenata: ''Prezgodna si u tom odijelu''

Severina u Sarajevu Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Severina je ovih dana boravila u Sarajevu, što je ovjekovječila fotografijama na Instagramu, prisjećajući se snimanja za film "Duhovi Sarajeva".

Nije tajna kako Severina voli putovati, a tako je bilo i ovoga puta. Naša pjevačica boravila je ovih dana u Sarajevu i nije skrivala koliko je uživala u boravku u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Na Instagramu je podijelila niz fotografija iz središta grada, ujedno se sjetivši snimanja filma "Duhovi Sarajeva" prije gotovo dvadeset godina.

"Od Sebilja do Ferhatovića stane cijeli jedan pasus života. Ovdje sam trčala noću oko 3, 4 po kiši kad smo snimali "Duhove Sarajeva". Nigdje prije ni poslije takve sreće... Zato je Balašević i rekao da je Sarajevo kao dijete - zaigrano, prostodušno i naivno... I takvi smo svi mi koji u njega dođemo", napisala je Severina.

Brojni pratitelji ostavili su joj komentare sa srcima, dok je jedna pratiteljica zamolila da otpjeva "Sarajevo, ljubavi moja".

''Prezgodna si u tom oversized odijelu'', ''Veličanstvena madam'', ''Baš ti dobro stoji'', ''Legendo naša'', nahvalili su njenu kombinaciju.

Severina ne krije ni koliko je bliska s nećakinjom Mijom, kojoj je prošli tjedan čestitala rođendan, a više o tome pročitajte OVDJE.

Nedavno su Bosnu i Hercegovinu pogodile velike poplave, o čemu ste mogli čitati na Dnevnik.hr-u (OVDJE). Podršku su im pružile brojne slavne osobe, među kojima je bila i Severina, a više o tome možete pročitati OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Unuka najbogatijeg čovjeka na svijetu zapanjila velikom transformacijom, ovako je nekad izgledala!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Ovog slatkiša iz hit-franšize danas nećete prepoznati, nakon ove uloge teško je obolio i morao se povući iz javnosti

On uvijek izvuče ono najbolje iz poznatih Hrvata, a mi smo pokušali malo više saznati njemu: ''Imam svoju izreku koje se držim...''

Ljubavna priča Gordana Jandrokovića prava je filmska: ''Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more...''

Povezana vijest Zanimljivosti Zavirite u stan kandidatkinje za predsjednicu Hrvatske, koji dijeli sa suprugom Milom Kekinom i dvoje djece!

Povezana vijest Celebrity Možete li na prvu pogoditi koji je legendarni glumac otac ovog mladića? Gledatelje je sablaznila nevjerojatna sličnost!

Pogledajte stan naše influencerice, koji je uredila do najsitnijeg detalja, nešto je posebno ukralo pažnju njenih pratitelja!

Ivica Kostelić progovorio o sestri Janici, koja se povukla iz javnosti: ''Lijepo je to vidjeti...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS