tako se to radi!

Severina unatoč jakom nevremenu nastavila pjevati pa napravila pravu ludnicu: "Rekli su mi da će me tresnut' struja, a ja si mislim..."

Severina - 1 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

U Primoštenu je Severina napravila pravi show na pozornici gdje je svojoj publici priuštila odličnu zabavu prije nego što ju je spriječilo nevrijeme zbog kojeg je morala prekinuti koncert.

Naša pjevačica Severina sinoć je nastupila u Primoštenu gdje je napravila pravu ludnicu, ali usprkos dobro atmosferi, nevrijeme je imalo druge planove.

Na Instagramu je pjevačica podijelila prizore s koncerta, baš u trunutku kada joj je menadžer rekao da mora prekinuti koncert.

"Jedan veliki pljesak za mog menadžera koji kaže da je nevera i da moramo prekinuti. Nećemo prekinuti!", rekla je pjevačica na mikrofon.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina je nastavila pjevati kao da je sunčano vrijeme, ali ipak je u jednom trenutku morala odustati.

"Sinoć je ogromna nevera pala točno na Primošten pa su mi rekli da će me tresnut struja, a ja si mislim - kako mene struja, tata mi radio u Elektrodalmaciji?! A onda su riknuli i razglas i rasvjeta (od rasvjete smo imali samo munje i telefone) pa je sudac (Tomica) svirao kraj", napisala je pjevačica u opisu objavljenog videa pa je otkrila da su je kao malu zvali Neverina.

Inače, Seve nedavno podijelila ii dilične trenutke s ljetovanja, a njezina fotka sa sinom je sve dirunula. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus u tanga-bikiniju dodatno podigla temperaturu na već užarenoj plaži, evo gdje se trenutačno sunča!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Ova zanosna dama borit će se protiv kontroverzne alžirske boksačice: "Nisam uplašena! Ako je muškarac, bit će još veća pobjeda!"

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kakvu je fotografiju Donna Vekić objavila uoči finala, jake su poruke podrške: “Inati se Slavonijo!”

Povezana vijest Celebrity Bivši dečko Aleksandre Prijović odbio je pjesmu koja je danas veliki hit, na kraju je završila u rukama pjevača kojeg Hrvati obožavaju

Povezana vijest Celebrity Partner Josip svoju Danijelu pratio je iz prvog reda, a ona je na pozornici sve ostavila bez daha u svjetlucavoj haljini!

Povezana vijest Celebrity Strastvena navijačica Kolinda Grabar-Kitarović ima poruku za Donnu Vekić prije finala i borbe za zlato!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS