Napravio meme

Sergej Trifunović oglasio se na društvenim mrežama nakon skandala sa suprugom, našalio se na njen račun: ''Srećom, ima još...''

Sergej Trifunović - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Sergej Trifunović oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon skandala sa suprugom Isidorom.

Glavna tema srpskih medija ovog tjedna je neočekivani rasplet događaja između Sergeja Trifunovića i supruge Isidore, i to samo nekoliko dana nakon što su se vjenčali drugi put.

Naime, Sergej je Isidoru prijavio policiji zbog, kako je rekao, obiteljskog nasilja, a fotografi su ga i uhvatili nakon skandala. 

Kako se neslužbeno doznaje, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je rekla da će sve polomiti po stanu.

Iako je rečeno da će ona biti deportirana iz Srbije, danas je viđena kako se vraća u njegov stan, a nekoliko sati kasnije glumac se oglasio i na društvenim mrežama. Objave je napravio u svom sarkastičnom stilu.

Najprije je podijelio fotografiju nedavno razvedenog Harisa Džinovića na kojoj piše: "Ovo sa Sergejem je samo skretanje pažnje s mog slučaja."

Nakon toga objavio je mem na kojem je fotografija njegove supruge Isidore kako šamara drugu osobu na memu. "Ali, Iso...", stoji uz drugu osobu, koja bi trebala predstavljati Sergeja. "Policija, je li?!" stoji uz fotografiju Isidore.

"Skandali žive samo u vašim dnovinama. Srećom, ima još duhovitih ljudi", napisao je srpski glumac.

Tko je Riječanka koja je u središtu skandala, pogledajte OVDJE.

O detaljima svađe više možete pročitati OVDJE.

Prije mjesec dana Sergej je također deportiran iz Hrvatske, a više pročitajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Ovo je bivša supruga pjevača kojeg Hrvatice obožavaju, njihov brak raspao se poslije 16 godina

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezda "Kumova" nikad nije bolje izgledala! Uska haljina bila je pun pogodak, godine na prvu ne bi pogodili!

Martina Tomčić zgrožena je situacijom u hrvatskom školstvu, otkrila je: ''I sama sam jednom morala reagirati''

 

Napadnut je sin Nebojše Glogovca, otkriveni su detalji stravične zasjede

Povezana vijest Celebrity Susjedi o Sergeju Trifunoviću nakon što je prijavio suprugu: ''Tumarao je u pola noći, sigurno se i pokajao...''

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda stan Sergeja Trifunovića u kojemu se dogodio incident sa suprugom: "Moja žena prezire..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS