u braku od 2010.

Srpska folkerica obline istaknula u uskoj haljini, a u javnosti se nakon dugo vremena pojavila sa suprugom

Seka Aleksić F.S./ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Seka Aleksić na crvenom tepihu se pojavila u pratnji supruga s kojim je u braku od 2010. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova.

U Beogradu se održalo svečano otvorenje Plave dvorane Sava Centra, a među počasnim gostima bila je i srpska pjevačica Seka Aleksić.

Folkerica se pojavila u društvu upruga Veljka Piljikića, a oboje su se odlučili za crne odjevne kombinacije.

Seka je nosila haljinu s prorezom na struku, dok je Veljko uz bijelu košulju iskombinirao elegantno odijelo.

Unatoč tome što mnogi govore da Seka opet ima koji kilogram viška, ona je itekako zasjenila supruga svojim upečatljivim izgledom.

"Djeca se vraćaju u školu, sinoć sam snimala spot, sve se postigne, ja sam dobar organizator! Spremala sam se sad oko sat i pol, dva", rekla je Seka za Blic.

Podsjećamo, Seka živi u vili u gradu Staroj Pazovi s mužem te njihovim sinovima Jakovom i Jovanom.

Par je u braku od 2010. godine, ali malo tko zna da je Seka od supruga starija dvije godine, no s 43 godine pjevačica izgleda vrlo mladoliko.

"Itekako mislim da su godine važne, a smatram da je idealna razlika ono što imamo moj suprug i ja. Dvije godine sam starija od Veljka" priznala je Seka svojevremeno.

Otkrila je i kako je izgledao njihov prvi susret.

"Bila sam vrlo napadna kad sam vidjela Veljka. Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla - ovo će biti moj muž. Osjetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada je i njegov pogled govorio sve", rekla je jednom prilikom u emisiji "AmiG show".

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik pokazala misterioznog muškaraca iz Srbije i otkrila o kome je riječ, zna se što ih je povezalo!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

Povezana vijest Celebrity Tko je žena kojoj je Bora Čorba posvetio pjesmu ''Ostani đubre do kraja''? Slomila mu je srce, a bila je prava ljepotica!

Povezana vijest Celebrity Haris Džinović našao je način da preboli krah braka s Melinom, otkrio što mu je na duši!

Povezana vijest Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

Povezana vijest Celebrity Poznato je gdje je princ Harry boravio tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji: ''Većina je bila zapanjena...''

Povezana vijest Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS