Kakvo iznenađenje!

Prije Brene, Prijović se na koncertu pridružila velika srpska zvijezda za koju se prošle godine u Areni tražila karta više!

Aleksandra Prijović, Saša Matić Ranko Šuvar/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Aleksandri Prijović se na četvrtom koncertu u Areni Zagreb pridružio Saša Matić.

Regionalna megazvijezda Aleksandra Prijović četvrti dan zaredom napunila je Arenu Zagreb, a i ovaj koncert započela je pjesmom "Za nas kasno je"

"Ovo je za mene jako veliki uspjeh i jako sam ponosna i sretna. Bez vas ovo ne bi bilo moguće. Želim da uživamo večeras i da ovo bude nezaboravno", poručila je publici koja je od samog početka koncerta bila u deliriju.

No posebno oduševljenje izazvao je Aleksandrin prvi gost iznenađenja, pjevač Saša Matić, koji je prošle godine i sam rasprodao dvije Arene Zagreb, a tražila se i karta više.

Sašu je publika dočekala vriskom. S Aleksandrom je prvo izveo njihov duet "Ko si ti", a nakon toga je izveo i pjesme "Idemo Anđele" i "Lagala je grade", koje je publika s njim pjevala uglas.

"Sljedeći put kad budeš pjevala, želim ti deset ovakvih Arena", rekao je Matić Aleksandri, a ona se prisjetila kako je u sedmom mjesecu trudnoće nastupala sa Sašom. "Nikada vam to neću zaboraviti", poručila mu je.

Poznato je i da će gošća na četvrtom koncertu Prijovićke biti Lepa Brena.

"Večeras ću podržati Aleksandru u Areni. Nadam se da se neću rasplakati", kazala je legendarna pjevačica za 24 sata.

Brena je na Instagramu najavila i svoj koncert u Areni Zagreb 6. prosinca 2024.

Aleksandri su se na dosadašnja tri koncerta pridružili Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković, MC Stojan i Tea Tairović, a šuška se da bi joj na jednom od dva preostala koncerta gošća mogla biti i Jelena Rozga.

Prijović je nagađanja o Rozgi komentirala nakon prvog koncerta.

"Njenu podršku imam, a hoće li biti gost na koncertima u Zagrebu, ne bi otkrivala to", rekla je na konferenciji za medije.

Aleksandra Prijović rasprodala je čak pet Arena Zagreb, a zadnji koncert u nizu održat će u srijedu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS