zajednički izlazak

Omiljeni domaći voditelj i samozatajna supruga plijenili su poglede na promociji filma, pažnju svih je privukao još jedan detalj!

Saša i Renata Kopljar Goran Mehkek / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Saša i Renata Kopljar u braku su više od 20 godina, a zajedno imaju dvoje djece.

Saša Kopljar od 2003. je voditelj Dnevnika Nove TV i postao je jedno od omiljenih televizijskih lica, no svoj privatni život voli držati daleko od očiju javnosti. Ipak, sada se sa suprugom Renatom pojavio na promociji filma Rajka Grlića ''Svemu dođe kraj''.

Kopljara u Dnevniku uvijek gledamo u odijelu, a sada se ipak odlučio za nešto ležernije izdanje što je privuklo pažnju mnogih. Njegova lijepa supruga nosila je crnu modnu kombinaciju.

Saša i Renata u braku su više od 20 godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Arianu i sina Frana.

Njihova kći je manekenka, koja niže svjetske uspjehe i svojevremeno je nosila Diorovu reviju sa slavnim modelima, poput Belle Hadid.

Na istoj promociji pojavili su se i Ivana i Mile Kekin, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lijepa političarka i naš glazbenik u sretnom su braku već 17 godina, a sada su uhvaćeni u rijetkom izlasku, evo koji je bio povod!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Kate Middleton radi na velikom događaju za Božić, pridružit će joj se i cijela obitelj

U srpskom realityju prevario je trudnu zaručnicu, ali to ne želi priznati, ona mu poslala žestoku poruku: ''Monstrume!''

Frajeri Balkanci na uljepšavanju: Istražili smo koje metode pomlađivanja vole muškarci u Hrvatskoj!

Povezana vijest Celebrity Doris Pinčić raznježila je obožavatelje rijetkom fotografijom drugog supruga i kćerkice, otkrila je i gdje su bili!

Povezana vijest inMagazin Mia Dimšić priznala koji je najsmješniji trač koji je čula o sebi, ali i koji je najgori ulet koji je doživjela!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS