Zaljubljena do ušiju!

Srpska pjevačica koju obožavaju u Hrvatskoj objavila je niz fotki s dečkom i otkrila gdje se nalaze: "Dvije avanturističke veličine"

Sara jo i Ziga Sotlar - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sara Jo sa svojim dečkom Zigom Soltarom uživa i odmara na Fruškoj gori, odakle je objavila niz romantičnih fotografija, ali i videa.

Srpska pjevačica Sara Jo ne skriva koliko je sretna i zaljubljena, a s dečkom Zigom Soltarom rado provodi svaki slobodan trenutak.

Par je sklon putovanjima, a ovog puta odlučili su otići malo u prirodu pa su posjetili Frušku goru.

Sara je podijelila fotografije na kojima poziraju zagrljeni i nasmiješeni, a iza njih je prekrasan pogled na tirkiznu rijeku.

"Dvije avanturističke veličine", našalila se Sara u opisu.

"Super ste", "Preslatki", "Mladi, lijepi, sretni, nasmijani", "Baš vam je lijepo", "Da budete dugo sretni", samo su neki od komentara.

Svoju vezu s koreografom i plesačem Zigom Sotlarom, Sara je otkrila prije godinu dana u svojoj Instagram objavi, a od tada ne skida svoj osmijeh s lica i rado pokazuje koliko je zaljubljena.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS