koji vam je favorit?

Jesu li vama ovi vicevi smiješni? Fabijan i Davor umirali su od smijeha, a Martini ništa nije bilo jasno!

Odmah na početku nove epizode Supertalenta, dozu humora osigurao je zaljubljenik u adrenalin, Sandro Vego, kojem je u planu zabaviti gledatelje vicevima, a koliko su bili smiješni, procijenili su žiri i publika.

''Opisao bih se kao šarmantan doktor, lav. Obožavam adrenalin i sve što je vezano s adrenalinom. Smatram da treba biti jako mentalno jak za ovu izvedbu, a ja to jesam, kroz moju glavu će prolaziti najcrnje misli, joj Sandro što kad ti ovo obitelj vidi i prijatelji, cure: Moj nastup je edukacijskog sadržaja i pokušat ću otvorit oči hrvatskoj naciji'', ovako je Sandro Vego najavio svoj nastup, zbog čega je još više iznenadio onim što je zapravo pripremio. 

Naime, Sandro je pričao viceve, ali one glupe - kako se kaže, kratke. 

Fabijan i Davor su umirali od smijeha, čak i Maja, jedino Martini nije bilo ništa jasno. 

''Ja sam fakat zbunjena. Daleko do toga da to nije malo zabavno, ali ono što je iznimno začudno je reakcija naših muških članova. Ja sam najviše gledala njihove reakcije, jer ja tvoje rekacije razumijem, ali njihove reakcije ne razumijem'', priznala je Martina. 

''Ovo je bilo stvarno zabavno, način na koji izvodite je jednostavan, a pristupačan'', komentirala je Maja. 

''S jedne strane rekao bih da je to možda neka muška stvar, jer mi nekako malo drugačije razmišljamo, a s druge strane, u svijetu gdje je sve toliko komplicirano, kad dođe nešto ovako jednostavno, i banalno, i glupo, je ono što čini nas radosnima jer ne moramo paziti na ništa, nego se samo nasmijati. Davor i ja ćemo se na ovo smijati još dugo'', zaključio je Fabijan. 

''Ja bih samo rekao da ne bi postoji dobar ili glup razlog za smijanje, smijeh produžuje život, i čini nas sretnijima, pa zašto se ne smijati'', dodao je Davor. 

Sando je prošao dalje. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova haljina u kojoj se jedva kreće Maji je jedna od najdražih, a još je nešto dodatno doprinijelo televizijskoj magiji!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Kći pokojne Ene Begović i Dikana nemamo priliku često vidjeti, fotografi su je ipak uspjeli uhvatiti u centru Zagreba!

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik u sportskom kombinezonu pokazala rezultat napornih treninga: ''Nikad sebi nisam bila draža!''

Povezana vijest Celebrity Liamov bliski prijatelj otkrio je zašto se glazbenik zadržao u Argentini, prije tragedije su razgovarali: ''Nisam imao pojma...''

Povezana vijest Zanimljivosti Nikada se nije pomirio s tragedijama koje su mu obilježile život, a u rijetkom pojavljivanju pokazao je kćer koja je izrasla u pravu ljepoticu!

Povezana vijest Preporuke Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Povezana vijest Celebrity Sve oči bile su uprte u ovu ljepoticu kada je prošetala u odvažnom izdanju s trakicama, je li ovime nadmašila samu sebe?

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS