Proslavila 33. rođendan!

Sandra Perković pokazala nikad tanji struk, sama je zaključila da izgleda najbolje dosad!

Sandra Perković Sandra Perković/Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Sandra Perković proslavila je 33. rođendan i tim se povodom oglasila na svom profilu na Instagramu.

Naša uspješna sportašica i bacačica diska Sandra Perković proslavila je 33. rođendan i tim povodom objavila slavljeničku fotografiju, na kojoj je svima za oko zapeo jedan detalj.

Naime, Sandra je u crnoj haljini s izrezima pokazala nikad tanji struk, a kreacija joj je pristajala kao salivena.

"Život je prekratak da ne slavimo trenutke kao poput mog rođendana. 33 i nikad nisam izgledala bolje", napisala je Sandra uz objavu.

"Sretan rođendan, kraljice", "Ljepotica", "Sretan rođendan, godine su samo broj", "Čestitam ti, mlada damo", "Sretnooo", "Sretan maco", "Sretan ti ljepotice", "Prekrasna slavljenica", neke su od čestitki i komplimenata koje su joj uputili pratitelji u komentarima.

Sandra se prije godinu dana zaručila za svog dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića s kojim je više od deset godina i velika joj je podrška u svemu.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!  

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Nekad i sad Bivša ljepotica neurednog izgleda i izgubljenog pogleda snimljena kako sjedi uz cestu, njezine nove fotke sve su rastužile

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS