"jedna od najljepših..."

Sandra Bagarić oduševila je prirodnom ljepotom u 50. godini, njezine fotke s odmora govore više od bilo koje riječi!

Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić/Instagram 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Sandra Bagarić oduševila je pratitelje fotografijama s ljetovanja, a svojom je prirodnom ljepotom sve očarala.

Dok su mnoge zvijezde s domaće scene spakirale kofere i vratile se kućama, naša operna diva Sandra Bagarić još uvijek ne skida bikini.

Na svom Instagram profilu pohvalila se fotografijama s odmora, na kojoj je pozirala u lepršavoj plavoj haljini ispod koje se nazirao žuti kupaći kostim, a pratitelji su ju odmah pohvalili u komentarima.

"Lijepo izgledaš", "Vi ste jako sretna žena, a vjerojatno i Vaš muž jer ja Vas još ne vidjeh namrgođenu, a kamoli ljutu", "Jedna od najljepših", pisali su.

Podsjećamo, 50-godišnja Sandra je nedavno iz Dubrovnika objavila i fotke sa suprugom Darkom Domitrovićem kojeg inače rijetko pokazuje. Više o tome pročitajte OVDJE.

Njihovu zanimljivu ljubavnu priču pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Rakitić se pohvalio obiteljskom idilom s jahte, a javio mu se naš bivši Vatreni koji godinama ne igra zbog bolesti

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte što je Clooney napravio kad je vidio da je jedan od fotografa završio na podu!

Povezana vijest Celebrity Teško životno razdoblje za Avu Karabatić: ''Nije u najboljem stanju. Potresena sam, ali pribrana...''

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt prvi put na crvenom tepihu s 30 godina mlađom djevojkom, nije skidao ruke sa svoje ljepotice!

Povezana vijest Celebrity Richard Gere najstarijeg sina cijeli je život skrivao od javnosti, ove su simpatične detalje svi odmah primijetili!

Povezana vijest Zanimljivosti Znate li koje je pravo ime Mile Kitića? Svi ga zovu ovako, ali u dokumentima se piše potpuno drugačije

Povezana vijest Celebrity Sin naše košarkaške legende oženio je Amerikanku, mladenka je podijelila prizore sa svadbe koja je puno drugačija od naših!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS