objavio bizaran video

Nakon što ga je više žena optužilo za seksualne napade, slavni glumac sada tvrdi da je on žrtva: "Treba mi vaša podrška!"

Russell Brand YouTube/Screenshot 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Russell Brand se nakon optužbi za seksualne napade zahvalio obožavateljima na podršci te h je upozorio da je on žrtva teorije zavjere.

Britanski glumac i komičar Russell Brand (48) prekinuo je šutnju nakon uznemirujući optužbi za seksualne napade četiriju žena.

Brand je objavio video na YouTubeu u kojem je tvrdi kako je on zapravo žrtva teorije zavjere britanske vlade koja cenzurira njegov online sadržaj.

"Ovo je bio jako stresan tjedan. Hvala vam puno na podršci i na tome što preispitujete informacije koje su vam predstavljene", započeo je, pa je iznio svoje tvrdnje o medijskoj korupciji i cenzuri te je pozvao ljude da ga prate na društvenoj mreži Rumble koja se, kako kaže, obvezala za slobodnu govora. Na toj internetskoj video platformi pretplatnici za gledanje plaćaju minimalnu naknadu od 60 dolara.

"Vaša podrška mi je sada potrebnija više nego ikad, više nego što sam ikad mogao i zamisliti!" poručio je, a ni u jednom trenutku nije spomenuo zlodjela za koja ga se optužuje.

"Ostanite slobodni" kazao je Brand na kraju videa.

"Ako autorovo ponašanje izvan platforme šteti našim korisnicima, zaposlenicima ili ekosustavu, poduzimamo mjere da ih zaštitimo", rekao je glasnogovornik YouTubea.

Russell je poznat i kao bivši suprug pjevačice Katy Perry, a danas je u braku s Laurom Gallacher, koja trenutačno nosi i njihovo treće dijete. 2016. godine rodila im se kći Mabel, a 2018. kći Peggy.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Roditelji su joj najbogatiji na svijetu, ali ona je sama morala raditi kućanske poslove i jedna stvar joj je bila dugo zabranjena, a evo kako danas živi!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Stefany Hohnjec nekoć je punila medijske stupce turbulentnim životom, a sada priznaje: "Prije nisam imala ništa. Sad imam Isusa!"

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS