Velika su joj podrška

Roditelji Kate Middleton u rijetkom zajedničkom izlasku, viđeni su na mjestu gdje ovih dana svi očekuju samo njihovu kćer

Carole i Michael Middleton - 9 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Roditelji Kate Middleton rijetko izlaze u javnost, a ovog puta odradili su kćerinu dužnost te prisustvovali meču na Wimbledonu.

Carole i Michael Middleton, roditelji Kate Middleton, snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku.

Par je bio na Wimbledonu, a fotografi su ih snimili na tribinama u kraljevskoj loži.

Mnogi na tom mjestu ovih dana očekuju upravo njihovu kći koja je dio tradicije Wimbledona, ali hoće li se zbog svog zdravstvenog stanja pojaviti, još se ne zna.

Inače, roditelji Kate Middleton vrlo su poduzetni ljudi koji su od 1987. godine pokrenuli trgovinu za prodaju opreme za slavlja, od balona, rođendanskih kapica, tanjurića i čašica te mnogih drugih ukrasnih predmeta.

No njihov uspjeh je oslabio posljednjih godina zbog čega je tvrtka Interpath Advisory otvorila i vodila postupak stečaja. The Times je pisao da imovina tvrtke nije bila dovoljna da pokrije sva dugovanja. 2022. godine Carole je proširila poslovanje ''Party Pieces'' i na američko tržište. Ipak, na poslovanje je svakako utjecao i COVID-19 zbog smanjenog broja organiziranih proslava, zbog čega je kompanija napravila gubitke od oko 285 tisuća funti.

Osim Kate, Carole i Micahel imaju još jednu kćer Pippu te sina Jamesa.

Povezana vijest Zanimljivosti Što stoji iza uvijek pomno odabranih outfita princeze Kate i kćeri Charlotte, koju nazivaju mini verzijom obožavane majke?

Povezana vijest Celebrity Neodoljive scene Kate, Williama i njihove djece hit su na društvenim mrežama, vidite li i vi što je izazvalo oduševljenje kraljevskih fanova?

Povezana vijest Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kakvu je čestitku princ Willam dobio od svoje djece, ovo je i prvi put da su se mali prinčevi i princeza javno oglasili!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od naših najljepših sportašica pohvalila se radosnim vijestima: ''Bolje ikad nego nikad!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Jelena Rozga u sve kraćim haljinicama lako plijeni poglede, iz godine u godinu još je zgodnija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS