izborio bitku s ovisnostima

Bio je velika zvijezda za kojom su uzdisale žene diljem svijeta, a sa 60 godina izgleda bolje nego u danima najveće slave

Rob Lowe Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Rob Lowe osamdesetih je bio velika zvijezda, nakon čega se suočio s borbom s raznim ovisnostima, no uspio se vratiti na pravi put.

Početkom srpnja, na proslavi Dana nezavisnosti, glumac Rob Lowe uhvaćen je kako bez majice slavi ovaj bitan dan za Amerikance i tom je prigodom pokazao svoju nevjerojatnu tjelesnu građu s obzirom na svojih 60 godina.

Glumac je uživao na plažama Kalifornije, a opuštao se skakanjem s broda.

Rob je bio u društvu dvojice sinova, Matta (31) i Johna (29) koje je dobio sa suprugom i vizažisticom Sheryl Berkoff s kojom se vjenčao 1991. godine.

Glumac je 60. rođendan proslavio velikom zabavom u ožujku ove godine.

''Volim okrugle rođendane jer je to prilika za razmišljanje o tome što ste uživotu postigli i što još želite'', izjavio je za People.

Lowe je osamdesetih godina bio tinejdžerska zvijezda za kojom su uzdisale obožavateljice diljem svijeta. No kako je postajao sve popularniji, s vremenom je, poput mnogih zvijezda, postao ovisan o alkoholu i opijatima. Ipak, uspio se vratiti na pravi put i danas izgleda bolje nikad.

Glumac je 2019. godine dao intervju za In magazin u kojem je otkriotajnu fantastičnog izgleda.

"Prilazi mi puno muškaraca i to pita.Nizak unos ugljikohidrata i vježbanje. Kad pravilno jedeš, to pomaže spavanju i vježbanju. Jako sam aktivan, uvijek nešto radim. Ništa revolucionarno, no katkad je to teško ostvariti", priznao je tada.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Jolina supruga očarala je izgledom na splitskom partyju, ali svu pažnju ukrale su njihove prekrasne kćeri!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Slavonka koju su proslavile bujne obline požalila se na problem sa susjedima: "Ova me špijunirala..."

Povezana vijest Celebrity Jedna od naših najuspješnijih i najljepših sportašica ima hobi za koji rijetki znaju: ''Moja velika strast već par godina''

Povezana vijest inMagazin Jeste li već zamijetili isklesanog mladića koji vam se smiješi s jumbo plakata po gradu? Sin je našeg pjevača, a evo što stoji iza ove priče!

Povezana vijest inMagazin Jelena Rozga otkrila tko joj je izmamio suze na koncertu u Mostaru: ''Nisam se mogla suzdržati, samo sam se rasplakala...''

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pozirala bez grudnjaka na rizičnoj lokaciji, pratitelji su je odmah upozorili na moguće opasnosti: "Svaka čast na hrabrosti!"

Povezana vijest Celebrity Naš zgodni glumac sve je iznenadio potpunom promjenom izgleda, ima čak i novu boju kose!

Povezana vijest Celebrity Brazilska ljepotica i multimilijunašev sin tijela su doveli do savršenstva, paparazzi ih uhvatili na hit-lokaciji

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS