Tiha patnja muškaraca

Zgodna Kosovljanka svoje je tijelo isklesala do maksimuma, a mišićima je zasjenila i frajera s kojim se brčkala u moru

Rita Ora Profimedia 1/45 >> Pogledaj i ovo +34 Galerija

Rita Ora uživa na odmoru u Španjolskoj, a fotografi su je uhvatili na plaži. Nosila je minijaturni kupaći kostim.

Pop-zvijezda kosovskih korijena Rita Ora posljednjih dana uživa na odmoru. Za svoju destinaciju odabrala je Španjolsku, točnije Ibizu.

Tamo su je fotografi snimili s prijateljem koji se također može pohvaliti mišićavim torzom. Pjevačica je uživala na plaži u minijaturnom kupaćem kostimu zebrastog uzorka.

Poznato je da redovito vježba, a svaka njezina nova fotografija oduzima dah.

Više fotografija pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Rita Ora je nedavno suprugu priredila pravo iznenađenje. Fanove je posebno iznenadila izdanjem s aerodroma. Više pročitajte OVDJE.

Za redatelja Taiku Waititija udala se u tajnosti u kolovozu prošle godine. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Brojni estetski zahvati potpuno su uništili lice ljepotice iz 90-ih, nakon jedne operacije bojala se za svoj život!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Našu glumicu kratka haljinica s dekolteom upola je pomladila, a pod ruku ju je na crveni tepih doveo zgodni kolega!

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovljanka rasplamsala je maštu pratitelja u čipkastom donjem rublju, slaba je točka muškarcima diljem svijeta!

Povezana vijest Celebrity Slavna Kosovarka u prozirnoj haljini ništa nije ostavila mašti na volju, a tek će vas iznenaditi koliko ju je jeftino platila!

Povezana vijest Celebrity Čini se da donje rublje nije nosila! Golišavi kombinezon otkrio je njezino savršeno zategnuto tijelo

Povezana vijest Celebrity S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

Povezana vijest Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS