jako hrabro!

Svjetski poznata Albanka preskočila donje rublje i u prozirnoj haljini ponosno pokazala golu stražnjicu!

Rita Ora Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Rita Ora na Met Galu je došla u prozirnoj haljini, a kada je kamerama okrenula leđa, pokazala je da ispod nje nema donje rublje.

Pjevačica Rita Ora (32) podigla je temperaturu na ovogodišnjoj Met Gali svojim golišavim izdanjem.

Rita je nosila raskošnu crnu haljinu s prozirnim dijelovima, ispod koje nije obukla donje rublje, a kada je kameri okrenula leđa, pokazala je potpuno golu stražnjicu.

Izdanjem se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu.

"Boginja", "Najseksi izdanje na Met Gali", "Ubila si", Kraljica", pisali su joj obožavatelji koje je potpuno raspametila svojim seksi izdanjem.

Riti se na crvenom tepihu pridružio i njezin 15 godina stariji suprug, redatelj Taika Waititi, za kojeg se u tajnosti udala u kolovozu prošle godine.

Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Najmoćnija žena modne industrije konačno potvrdila vezu sa slavnim glumcem, a pokazala je i nježnu stranu!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS