Kakva linija!

Nikad vitkija Minea u badiću pokazala rezultate strogog režima kojeg se drži već dvije godine: ''Vidi je, boginja naša!''

Renata Končić Minea - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Renata Končić Minea objavila je novu fotografiju u badiću pa sve ostavila bez daha, nedavno je otkrila i zbog čega izgleda ovako dobro.

Naša pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea objavila je novu fotografiju na Instagramu i očarala sve svoje pratitelje.

U kupaćem kostimu pored bazena pokazala je nikad vitkiju i utegnutiju figuru, a pratitelji je nisu prestali hvaliti.

''Woooow'', ''Savršenstvo'', ''K'o Francuskinja'', ''Vidi je, boginja naša'', ''Izgledaš nevjerojatno'', pisali su joj.

Inače, Minea je u posljednje dvije godine skinula veliki broj kilograma, a za IN magazin otkrila je režim kojeg se držala.

''Nema tu neke velike tajne. Ja jednostavno znam što smijem jesti, što ne smijem. S godinama sam naučila što mom organizmu paše, što ne paše, tako da sam kompletno promijenila prehranu. Pazim što jedem i naravno vježbam. To je jedno pravilo koje svi znamo u životu, ali ga nažalost uvijek prihvaćamo najzadnje. Uvijek idemo linijom manjeg otpora, onda raznorazni tretmani.... Nema ništa od toga. Moraš paziti što jedeš, vježbati i onda će biti vidljiv rezultat. Ja sam bila uporna dvije i pol godine i isplatilo se'', rekla je.

''U mom slučaju je to najčešće izbjegavanje slatkog o kojem sam ovisan, a onda sve ostalo. Ne morate vagati ništa, jedite što želite samo umjereno i puno se krećite, puno trenirajte.''

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Mate Bulić ponosno je pokazao mlađu kćer, a to je učinio iz posebnog razloga: ''Moje cure su...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila svoju fotku iz djetinjstva, nešto se do danas nije promijenilo: ''Postojani odmalena!''

Povezana vijest Clubzone Minea i pobjednik našeg hit-showa snimili su duet, poslušajte njihov ljetni hit: ''Bio sam njezin fan, a sada..."

Povezana vijest Celebrity Mineinu fantastičnu figuru nije potrebno posebno isticati, a za ovaj osmijeh na licu zaslužan je naš pjevač koji joj je pravio društvo!

Povezana vijest Celebrity Minea oborila sve s nogu u mini bijeloj haljini, za nju godine stvarno idu unazad!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS