"Najbolja i najljepša!"

Ne sliježu se dojmovi zbog Mineina spektakularnog nastupa, nitko se ne može nadiviti kako zvuči i izgleda!

Renata Končić Minea Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Renata Končić Minea nastupila je na Megadance partyju u Areni Zagreb, gdje je oduševila i glasom i stasom.

U petak je u Areni Zagreb održan veliki Megadance party koji je okupio zvijezde domaće glazbene scene 90-ih.

Posebno oduševljenje izazvala je Renata Končić Minea, koja je sve zadivila svim glasom, ali i stasom, a mnogi će se složiti da još zvuči i izgleda kao u danima najveće glazbene slave.

Povezana vijest inMagazin U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Minea se snimkom s koncerta pohvalila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je napisala: "Kakva noć! Kakva energija! Kakvi ljudi! Zahvalna do neba", a pozitivni komentari nisu se prestali nizati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Kako ti dobro stoji haljina", komentirala je Nives Celzijus. "Divna, kakva energija! Super ti stoji haljina", poručila joj je i Snježana Schillinger. "Preksana", napisao joj je Mario Roth.

Povezana vijest Celebrity Minea oduševila pojavom u kratkoj haljinici, svi se slažu da izgleda gotovo jednako kao na počecima karijere!

"A ti si kao prava Barbie bila i naravno najljepša", "Čarobna si bila", "Prekrasna!", "Barbie", "Najbolja i najljepša!", "Nikad bolja, bravo Minea!" još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a Minea se i zahvalila svakome kome je stigla.

Povezana vijest Celebrity Minea podijelila s javnosti strašan trenutak karijere o kojem dosad nikome nije pričala: ''Došao je s oružjem, 15 puta sam morala pjevati Vrapce i komarce''

Osim Minee, na Megadance partyju nastupili su i grupa Colonia, Alka Vuica, Senna M, Ella, Mandi, Ivana Banfić, Denis & Denis i mnogi drugi izvođači koji su obilježili domaću glazbenu scenu 90-ih.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Našeg glumca upoznali smo kao raščupanog tinejdžera, a danas njeguje potpuno drugačiji imidž i nije ga baš lako prepoznati!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS