"Malo za promjenu"

Minei zbog nove fotografije pišu da je kao curica, a nikome nije promaknuo jedan zanimljivi detalj na njoj!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Renata Končić Minea na Instagramu je objavila fotografiju u ružičastoj kreaciji, a za nju je dobila same pohvale, baš kao i na račun ljepote i mladolika izgleda.

Televizijska voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju za koju je dobila brojne komplimente na račun ljepote.

"Malo roze za promjenu", napisala je Minea uz fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj kreaciji, a posebno su se istaknule cipele s mašnicama.

"Predivna, prelijepa Mineica, slatka curica", "Top", "Odlična", "Super izgleda", "Lijepo izgledaš, Minea", "Prelijepa moja Renata, savršena si, osvajaš svojom karizmom i osmijehom. Roza, roza predivno ti stoji. Ostani uvijek takva kakva jesi, prirodna, kraljica si", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Minea ima brojne obožavatelje koji joj teško mogu odoljeti, a nedavno je za IN magazin otkrila i najzanimljiviju anegdotu iz karijere.

"Na bini me zaprosio čovjek čija je zaručnica stajala u drugom redu. Ja sam ga ljubazno odbila, a nadam se da je doma dobro prošao i da je danas sretno zaljubljen, nisam se raspitivala", otkrila je tada Minea.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tonči Huljić otkrio veliku vijest o svojoj kćeri Hani i razveselio obožavatelje: "Prošle je godine bila na porodiljnom, ali..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS