trenuci koje će pamtiti

Glumica koja se nedavno udala za ženu podijelila fotografiju s njihovom kćeri, hvali se prizorima s bajkovite lokacije

Rebel Wilson - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Glumica Rebel Wilson podijelila je trenutke od vikenda kad se vjenčala za svoju partnericu Ramonu Agrumu, s njima je bila i njihova kćerkica.

Australska glumica Rebel Wilson proteklog je vikenda izrekla ''da'' svojoj partnerici Ramoni Agrumi u susjednoj Italiji.

Na društvenim mrežama ne prestaje se hvaliti bajkovitim trenucima, a sad je podijelila i nekoliko fotografija koje su raznježile fanove. Među njima je bila i ona s kćerkicom Royce Lillian uoči ceremonije. 

S pravnicom i modnom poduzetnicom odlučila je dobiti dijete koje im je rodila surogat-majka. Poznato je i da je Rebel godinama i sama pokušavala biti majka, ali ju je višak kilograma s kojim se dugo borila u tome sprječavao. Liječnik za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona tijekom 2020. godine izgubila više od 35 kilograma i promijenila životne navike.

Ostale detalje vjenčanja pogledajte OVDJE.

Prije Ramone, Rebel je neuspješno pokušavala pronaći sreću s muškarcima, a da je homoseksualka otkrila je 2022. godine.

Već sljedeće godine djevojke su se zaručile i dobile dijete, a sad su se obećale i na vječnost.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Omiljena pop-folkerica morala je dobro paziti kako se pred fotografima kreće u neobično rastvorenom sakou!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Bolna i iskrena ispovijest Korane Gvozdić o teškom putu do majčinstva: ''Rekli su mi samo - nalazi nisu dobri, moraš u rađaonu...''

Tko je glumica koju gledamo kao suprugu Momčila Otaševića u seriji koja je osvojila Hrvate?

Naša glumica javila se s Floride, kojoj prijeti strašni uragan: ''Jezivo je, vijesti i apeli su svuda oko nas''

Povezana vijest Celebrity Veze s muškarcima joj baš nisu uspjevale, a sada se ne odvaja od žene u koju se iznenada zaljubila!

Povezana vijest Celebrity Nakon neuspješnih veza s muškarcima sa ženom je pronašla sreću o kakvoj nije mogla ni sanjati, a i izgleda bolje nego ikad!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS