''glavu gore!''

Pljušte reakcije gledatelja nakon prvog ispadanja u MasterChefu: ''Bio mi je favorit, nije trebalo tako...''

Ante Vukadin, Masterchef Nova TV 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Korisnici na društvenim mrežama poručili su Anti Vukadinu da je život pred njim, ali da je nepravedeno ispao iz MasterChefa.

Ante Vukadin prvi je kandidat koji je ispao iz MasterChefa. Servirao je jedan od najljepših tanjura, ali je žiri u njegovu jelu pronašao kost i to ga je koštalo sudjelovanja u kulinarskom showu

Gledatelji ispred malih ekrana razočarani su što je Ante ispao iz showa

''Žao mi je, dečko je pravi'', ''Jako mi žao, bio je moj favorit. Želim mu svu sreću'', ''Bio je odličan, šteta'', ''Šteta, Ante ispao zbog Sanje koja je dobila sedam listova! Za mene je to veći razlog za ispadanje nego mala kost! Mala kost, a velika laž'', ''Svakako nepravedno ispadanje'', ''Nije trebao ispasti zbog te kosti, možda ih je bilo i u ostalim tanjurima, ali kušatelji nisu na njih naišli, ako je ostalo bilo sve u redu, a jest. Ante, glavu gore'', ''Žao mi je ovog mirnog i finog mladića koji zna i voli kuhati. Ante, glavu gore. Nastavi i dalje u ostvarenju svog sna. Život je pred tobom'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Nakon ispadanja iz showa razgovarali smo s Antom, što nam je rekao, pročitajte OVDJE.

Osim njega, žiri je postupanjem s brancinom u posljednjoj epizodi naljutila i Anamaria Šimićak, a više pročitajte OVDJE.

Tko je sve ostao u 22 preostala kandidata, pogledajte OVDJE.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Sjećate li se zanosnog Brucea iz sapunice ''Tajna čokolade''? I dalje ima svoj zaštitni znak, nije se puno promijenio

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

Poslije života u kultu i tragedije pronašao je utjehu u 10 godina mlađoj kolegici, ovog lipnja dobili su i drugo dijete!

Nina Badrić iskreno o životnom suputniku, 30 godina karijere, ali i izgledu, koji je česta tema medija: ''Ja sam odlučila biti sretna i tako živim!''

Zvijezda Kumova uživala je u romantičnim trenucima sa suprugom kojega nemamo priliku često vidjeti, pala je i slatka pusa!

Povezana vijest inMagazin Veliko humanitarno srce Johnnyja Deppa, evo kako je bolesnoj djeci u bolnici uljepšao dan!

Povezana vijest Celebrity Ovako se Petra iz U dobru i zlu snašla s niskim temperaturama na setu: ''Grijajuće metode...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS