''Bravo majstore!''

Adiju je tek 12, a kao da ima 40 godina karijere: ''Dragi Bože, kakav vokal!''

U sinoćnjoj epizodi Supertalenta predstavio se mladi Adi Mrgan čiji je glas sve gledatelje ostavio bez teksta.

Dječak iz naroda, Adi Mrgan, svoj strah od javnog nastupa pokušao je prikriti pjesmom, a malo je reći da je osvojio žiri i publiku showa Supertalent.

''Jako sam uzbuđen danas. Imam 12 godina, dolazim iz Bosne. Sad sam u pubertetu, pa mi je glas ovako, malo promucam. Kad pjevam, nemam to. Opušteniji sam kada pjevam. Neki mi kažu da lijepo pjevam, neki mi kažu da ne znam. Ja bi rekao za sebe da sam čovjek iz naroda. Tko pjeva zlo ne misli, najveća podrška su mi moji roditelji. Ja jako volim Supertalent, stalno ga pratim, pa sam odlučio doći i ja, jer mislim da sam i ja supertalent'', rekao je Adi Mrgan prije nego što je kročio na pozornicu showa Supertalent i sve osvojio svojim glasom.

Otpjevao je pjesmu ''Ciganin sam, al najlepši'', a reakcije na Adija se ne smiruju ni danas.

''Kakav vokal'', ''Dragi Bože, kakav glas, ''Trebao je dobiti zlatni gumb'', ''Svaka čast malac'', ''Kao da ima 40 godina karijere'', ''Za tebe se treba znati'', ''Ovo dijete je supertalent'', ''Bravo dječače, sve ti cvalo'', ''S 12 godina otpjevati tako nešto... Majstore'', ''Čudo si, svaka čast'', ''Bravo, naježila sam se!'', samo su neki od gomile komentara.

Posebnu pozornost u prošlog epizodi privukla je Solange, a njene magične trikove pogledajte OVDJE.

Što je pak Martinu Tomčić toliko šokiralo i kako je reagirala, pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova haljina u kojoj se jedva kreće Maji je jedna od najdražih, a još je nešto dodatno doprinijelo televizijskoj magiji!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Nikada se nije pomirio s tragedijama koje su mu obilježile život, a u rijetkom pojavljivanju pokazao je kćer, koja je izrasla u pravu ljepoticu!

Kod ovih djevojaka Martinu Tomčić posebno se dojmilo jedno: ''Tu ste me najviše kupile!''

Tako mladi, a tako pažljivi prema svom gradu i tradiciji: ''To vam je veliki plus!''

Povezana vijest Celebrity Prestrašena Maja opsovala usred Supertalenta zbog horor ekipe koja ju je natjerala da pobjegne od stola: ''Grozni ste, ne vraćajte se više!''

Povezana vijest Celebrity Pa kakve su ovo ljudine! Zbog njih je Maja pokazala što zapravo nosi ispod stola, a kamere ne vide!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS