Spektakl u Imotskom!

Koncert na kojem nastupa Thompson rasprodan u manje od 48 sati, obožavatelji žele još jedan, a evo što poručuju organizatori

Marko Perković Thompson Boris Kovacev/Cropix 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Rasprodan koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem 6. kolovoza nastupaju Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić.

Koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem nastupaju Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić potpuno je rasprodan u manje od 48 sati nakon što su ulaznice puštene u prodaju.

Koncert će se održati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza i očekuje se 20 tisuća ljudi, a najveću euforiju među obožavateljima izazvao je povratak Thompsona na pozornicu nakon dvije godine pauze od nastupa.

"Marko je uvjerljivo broj 1. Njegov nastup to diže na višu razinu. To će biti spektakl", rekao je organizator Ivan Ivkošić za 24 sata, a evo kako je odgovorio na brojne upite s društvenih mreža o još jednom terminu koncerta:

"Nema žurbe. Ne natječemo se s Arenama, ovdje smo da uživamo u kvalitetnoj hrvatskoj glazbi i dobrim izvođačima. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim. Imotska krajina ima bogati program u razdoblju od 5. do 15. kolovoza, a mi smo s ovim koncertom to uveličali."

Podsjetimo, Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Povezana vijest Celebrity Mate Bulić fotografijom s pjevačem kojeg dugo nismo vidjeli izazvao opće oduševljenje: "Napokon kumovi opet zajedno!"

Povezana vijest Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

Povezana vijest Celebrity Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Snimka publike na koncertu Rammsteina u Beogradu širi se društvenim mrežama, poslušajte što su skandirali: "Najjači narod na svijetu!"

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS